Tv-inspektion Hillerød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Hillerød for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og TV-inspektioner her på siden.

ABN Kloakteknik udfører din tv-inspektion i Hillerød

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Hillerød. En tv-inspektion er nemlig et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Hillerød Kommune tager sig derimod af kloakken på offentlige områder. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvad der skal til, for at din kloak fungerer optimalt. En tv-inspektion kan også være et godt redskab, hvis der akut opstår problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice til alle vores kunder i hele Hillerød Kommune fra Ullerød til Gørløse og alle byer derimellem. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Hillerød og omegn for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Kontakt os i dag for en snak om dine kloakudfordringer eller et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Hillerød, får vi et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Det betyder, at vi for eksempel kan se, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Rotter er skadedyr, der bringer sygdomme med sig, og de kan hurtigt lave skade for mange tusinde kroner, hvis de kommer ind i huset. Hvis vi finder tegn på rotter, kan det være en god ide, at vi installerer en rottespærre. Du kan finde mere her om fordelene ved en rottespærre her. Hvis vi skulle finde rørbrud, er det noget vores erfarne medarbejdere kan stå for at reparere uden nogle problemer. Læs mere om rørbrud her. Hvis tv-inspektionen skulle afsløre, at der er defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing af kloakker her. Kort sagt kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at løse de kloakproblemer, en tv-inspektion eventuelt vil afsløre.

Tv-inspektion i Hillerød og tilstandsrapporter ved køb af hus

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og vi har, som sagt, mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Hillerød. Derfor ved vi, at mange af de privatejede kloakker er i dårlig stand, da de har stået uberørte hen i mange år. Det kan godt være et problem, når man skal købe hus. Husets kloak er nemlig ikke en del af tilstandsrapporten. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor du efterfølgende skal bruge mange penge på reparation af kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om emnet.  Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, inden du køber huset. Så kommer der ingen ubehagelige overraskelser, når det kommer til kloakken, efter at du har skrevet under på købsaftalen. Vores tilstandsrapport om kloakken kan tilføje et ekstra lag af tryghed, når du skal købe hus.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Hillerød – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Hillerød.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Hillerød. Også når du akut har brug for hjælp for eksempel klokken 18.00 en søndag.

Vores erfarne medarbejdere kan ikke bare udføre tv-inspektioner i Hillerød og omegn. De kan hjælpe med alt fra strømpeforing til installation af rottespærre.

Vi udfører tv-inspektioner i Hillerød for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Ring til os i dag og få et godt tilbud.

Vi er medlem af