Tv-inspektion Herlev

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi udfører tv-inspektion i Herlev for virksomheder med eget domicil, boligforeninger og private grundejere. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Læs mere om TV inspektion i Herlev her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion i Herlev en god ide?

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med udførelse at tv-inspektioner i Herlev. Derfor ved vi, at en tv-inspektion kan være et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvilken stand din kloak er i. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion, kan vi fortælle dig, præcis hvad der skal til, for at den gør det. Hvis der skulle opstå akutte problemer med din kloak, kan vi naturligvis også hjælpe. Vi tilbyder nemlig døgnservice. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Herlev og Hjortespring for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en Tv-inspektion i Herlev. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion i Herlev afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion i Herlev, får vi et detaljeret billede af, hvordan din kloak ser ud, og hvilke problemer der måske er. En tv-inspektion vil afsløre, om der gemmer sig rotter i din kloak. Hvis det er tilfældet, kan vi installere en rottespærre. En rottespærre vil sørge for, at rotterne ikke kan få adgang til din kloak, og gennem den til din bolig. Udover at rotter kan viderebringe sygdomme, kan rotter lave skader for mange tusinde kroner. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og installation af rottespærre her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der er rørbrud. Hvis vi finder rørbrud, skal de udbedres så hurtigt som muligt. Rørbrud gør, at rotter kan få let adgang til din kloak. Det kan også lede til ofte tilstoppet kloak, da jord, blade og så videre har direkte adgang til kloakken. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og vores arbejde med udbedring af rørbrud her.

 

Tv-inspektion i Herlev og tilstandsrapporter

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Herlev. Vores erfaring fortæller os, at mange af de privatejede kloakrør er i dårlig stand. Desværre er kloakkens tilstand ikke en del af den tilstandsrapport, der følger med huse, der er sat til salg. Bolius har skrevet en informativ artikel om problematikken. Du kan finde artiklen her. 

Hvis du køber et hus, med en kloak der ikke fungerer optimalt, kan det blive en dyr affære for dig. Specielt hvis kloakken trænger til en gennemgribende renovering. Derfor kan det være en god ide, at bestille en tilstandsrapport af kloakken hos ABN Kloakteknik. Vi udformer tilstandsrapporten, efter vi har udført en detaljeret tv-inspektion af kloakken. Så er du sikker på, at der ikke kommer en overraskende, stor ekstraregning på grund af kloakken ved huskøb. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Herlev – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, det er en god ide at bruge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Herlev

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Herlev.

Vi kan hjælpe dig med at installere en rottespærre, hvis tv-inspektionen skulle afsløre rotter i din kloak. Vi kan også hjælpe med reparation af rørbrud.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i Herlev og Hjortespring.

Vi er medlem af