Tv-inspektion Greve

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Greve for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os dag for et godt tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Greve her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Greve

Udover at være autoriseret kloakmester, er ABN Kloakteknik et veletableret firma med mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Greve. Vi ved, at en tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når man skal bruge et detaljeret billede af en kloak. Den vil nemlig kunne fortælle os præcis hvilken stand, din kloak befinder sig i. Så kan vi se hvad der skal til for, at din kloak fungerer optimalt. Du er som privat grundejer nemlig forpligtet til at sørge for, at den del af kloakken, der befinder sig på din grund, fungerer. En tv-inspektion kan også være et godt redskab, hvis der opstår akutte problemer med din kloak. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik døgnservice. Vi står klar til at hjælpe, når du har brug for os hver eneste dag hele året rundt. Vi udfører tv-inspektioner i Greve for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi rykker naturligvis med glæde ud til hele Greve, fra Hundige til Tune og Karlslunde og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, eller hvis du har akut brug for hjælp med kloakken. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion af din kloak i Greve, giver den os et detaljeret billede af din kloak. Den kan for eksempel afsløre, om din kloak er i så dårlig stand, at en strømpeforing er den bedste løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der gemmer sig rotter og rottereder i din kloak. Skulle dette være tilfældet, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Så kan rotterne ikke længere få adgang til dine kloakrør og din bolig gennem riste og toilet og lave ravage for mange tusinde kroner. ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontor, og kan hurtigt sætte rottespærre op i dit hus. Du kan finde mere om fordelene ved en installation af en rottespærre her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der er rørbrud, kan vi naturligvis stå for reparationen af dem. Du kan finde mere om vores arbejde med rørbrud her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Greve

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Greve. Vores erfaring er, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Ofte er kloakken det sidste, der bliver fokuseret på, når et hus bliver renoveret. Kloakkens tilstand er ikke en del af husets tilstandsrapport, når du køber et hus. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken langt fra fungerer optimalt. Det kan ende med at blive en dyr fornøjelse at få repareret kloakken. Bolius har skrevet en informativ artikel om emnet. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af huset kloak og derefter udforme en tilstandsrapport af den. Så kan du være sikker på, at kloakken fungerer, som den skal, inden du skriver under på huskøbet.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Greve – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Greve.

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Greve.

Vores professionelle medarbejdere kan hjælpe dig med meget andet end bare at udføre tv-inspektioner i Greve. De kan hjælpe med alt fra strømpeforing af din kloak til installation af rottespærre.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Greve for virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af