Tv-inspektion Glostrup

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i udførelsen af tv-inspektion i Glostrup. Kontakt os her i dag hvad enten du er virksomhed eller privat grundejer. Læs mere om Tv-inspektion i Glostrup her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion i Glostrup en god ide?

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i udførelse af tv-inspektioner i Glostrup. Derfor ved vi af erfaring, at kloakkerne i Glostrup generelt set er i dårlig stand. Derfor er en tv-inspektion et godt redskab, når det kommer til dine kloakrør. Med en tv-inspektion kan vi finde ud af præcis i hvilken stand, dine kloakrør befinder sig i. Som privat grundejer er det din pligt at sørge for, at kloakrørene, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion for dig, kan vi fortælle dig, hvad der skal til for at din kloak fungerer optimalt. ABN Kloakteknik tilbyder også døgnservice, hvis der skulle opstå akutte problemer med din kloak for eksempel ved mistanke om rørbrud. Vi udfører tv-inspektioner for både virksomheder, private og boligforeninger i hele Glostrup Kommune, inklusiv Ejby. Kontakt os for et uforpligtende tilbud allerede i dag. Eller kontakt os, hvis du har et akut problem med din kloak. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når vi udfører en tv-inspektion i Glostrup, vil den kunne fortælle os meget detaljeret, hvordan din kloak ser ud. Den vil for eksempel kunne fortælle os, om der er rotter i din kloak. Hvis du har rotter i din kloak, kan de lave skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de får adgang til dit hus via afløb eller toilettet. Derfor kan det være en god ide, at få installeret en rottespærre. Det kan ABN Kloakteknik naturligvis hjælpe dig med. Du kan læse mere her om ABN Kloakteknik og installation af rottespærre. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der er rørbrud. Rørbrud skal helst repareres så hurtigt som muligt. Rotter får let adgang til din kloak, hvis der er rørbrud. Jord, blade og andet skidt kan også let finde vej ned i din kloak, hvis der er rørbrud. Det kan være med til at sørge for, at din kloak let bliver tilstoppet. Du kan læse mere om vores arbejde med rørbrud her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af nyt hus i Glostrup

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner i Glostrup. Vi ved af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Desværre er kloakkens stand ikke en del af husets tilstandsrapport, hvis du skal købe et hus. Bolius har skrevet en interessant artikel om problemet med, at kloakker ikke er en del af tilstandsrapporter. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at lave en tilstandsrapport, så du ikke ender med at købe et hus, hvor kloakken er i dårlig stand. Det kan nemlig ende med at blive en meget dyr fornøjelse, hvis kloakken skal gennemgå en større renovering, før at den fungerer optimalt.

Udfyld gerne vores kontaktformular, hvis du ønsker at høre mere om tilstandsrapport for kloakker. Du finder kontaktformularen nederst på denne side.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Glostrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Glostrup.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i udførelsen af tv-inspektioner i Glostrup.

Hvis vi skulle finde tegn på rotter, kan vi hjælpe med at installere en rottespærre. Hvis tv-inspektionen fortæller os, at der er rørbrud, kan vi naturligvis stå for reparationen.

ABN Kloakteknik tilbyder døgnservice, og vi udfører tv-inspektioner for virksomheder, private, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af