Tv-inspektion Gladsaxe

Vi udfører en tv-inspektion i Gladsaxe for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om Tv-inspektion i Gladsaxe her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion i Gladsaxe en god ide?

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med udførelse af tv-inspektioner i Gladsaxe. Derfor ved vi, at en tv-inspektion er et godt værktøj. Specielt når det kommer til både vedligeholde af din kloak og til at give os et overblik over tilstanden på din kloak. Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, hvad der skal til, for at det er en realitet. Hvis du akut skulle have brug for en kloakmester til udførelsen af en tv-inspektion i Gladsaxe, kan ABN Kloakteknik naturligvis også hjælpe. Vi tilbyder nemlig døgnservice. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til både virksomheder, private grundejere og boligforeninger i hele Gladsaxe Kommune, fra Søborg til Bagsværd og alle byer derimellem. Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud på en Tv-inspektion af dine kloakrør. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når du får udført en tv-inspektion i Gladsaxe, vil den kunne fortælle os, om der er utætheder, lækager, rørbrud, tilstopning, rotter og så videre i din kloak. Hvis vi skulle finde tegn på, at du har rotter i din kloak, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Det vil stoppe rotterne for i fremtiden at få adgang til din kloak, og via den til dit hus gennem afløb og toiletter. Rotter medbringer sygdom og kan lave skader for mange tusinde kroner. Derfor gælder det om, at holde dem væk fra din grund. Du kan læse mere om ABN Kloakteknik og vores arbejde med installation af rottespærre her. Hvis vi skulle finde tegn på rørbrud, kan vi naturligvis også hjælpe med at reparere det. Hvis der er rørbrud kan rotterne let finde vej til din kloak – også selvom du har en rottespærre. Derfor er det en god ide, at få skaden udbedret så hurtigt som muligt. Læs mere om ABN Kloakteknik og rørbrud her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af nyt hus i Gladsaxe

ABN Kloakteknik har som autoriseret kloakmester mange års erfaring med udførelse tv-inspektioner i Gladsaxe. Vi ved af erfaring, at mange af de privatejede kloakker i Gladsaxe er i generelt dårlig stand. Men hvis du skal købe et hus, er husets kloak ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemgå en massiv renovation, før den fungerer, som den skal. Du kan i teorien ende med en kæmpe uforudset regning for kloakreparation. Bolius har skrevet en interessant artikel om problemstillingen. Du kan finde artiklen her. ABN Kloakteknik tilbyder at udforme en tilstandsrapport at kloakken, inden du køber huset. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvilken stand kloakken er i. Vi vil også kunne give dig et overblik over, hvad eventuelle udbedringer vil komme til at koste.

Udfyld gerne en kontaktformular, hvis du ønsker vi laver en Tv-inspektion af kloakken ved et huskøb. Du finder vores kontaktformular nederst på siden.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Gladsaxe – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor ABN Kloakteknik er en god samarbejdspartner, når du skal have udført en tv-inspektion i Gladsaxe.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi har mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Gladsaxe.

Hvis vi skulle finde tegn på rotter eller rørbrud kan vi naturligvis hjælpe med installation af rottespærre og reparation af rørbrud.

Vi udfører tv-inspektioner for virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i hele Gladsaxe Kommune.

Vi er medlem af