Tv-inspektion Gentofte

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik tilbyder tv-inspektion i Gentofte for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Og læs mere om TV inspektion i Gentofte her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion i Gentofte en god ide?

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med tv-inspektioner i Gentofte. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken på din grund fungerer optimalt. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når vi skal sørge for, at din kloak fungerer, som den skal. Den kan nemlig give os et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Så kan vi se hvad der skal til, for at din kloak fungerer optimalt. Vi tilbyder også døgnservice, hvis du skulle opleve akutte problemer med din kloak. ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektioner i Gentofte for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Gentofte Kommune, fra Hellerup til Klampenborg og alle byer derimellem. Kontakt os i dag, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken, eller for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når du får udført en tv-inspektion i Gentofte kommune, vil den give os et detaljeret billede af din kloak. Den vil for eksempel kunne fortælle os, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Rotter er skadedyr, der kan forsage skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de får adgang til din bolig gennem toiletter og afløb. Hvis der er tegn på rotter, kan det være en god ide, at få installeret en rottespærre. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der er rørbrud, kan vi naturligvis stå for reparationen af disse. Hvis tv-inspektionen afslører, at din kloak er i meget dårlig stand, kan en strømpeforing eventuelt være en løsning. Du kan finde mere om ABN Kloakteknik og vores arbejde med strømpeforing her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus i Gentofte

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner i Gentofte. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Men kloakkens tilstand er ikke en del af den tilstandsrapport, du får med, når du køber hus. Det betyder, at du i teorien kan ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på kloakken, fordi den skal gennemrenoveres. Bolius har skrevet en interessant artikel om manglen af kloakkens tilstand i tilstandsrapporter. Du kan finde artiklen her.  

Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udforme en tilstandsrapport af kloakken, inden du køber huset. Efter en tv-inspektion af kloakken, kan vi fortælle dig, præcis hvilken stand kloakken er i. Det kan give et ekstra lag af tryghed, når man står over for et huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Gentofte – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Gentofte.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med tv-inspektioner i Gentofte. Vi tilbyder endda døgnservice, hvis du akut skulle have brug for hjælp.

Vores pålidelige og erfarne medarbejdere kan hjælpe med alt fra installation af rottespærre til strømpeforing og reparation af rørbrud.

Hvis du skal købe et nyt hus, kan vi udforme en tilstandsrapport af kloakken. Så ender du ikke med uvidende at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på kloakrenovering.

Vi er medlem af