Tv-inspektion Furesø

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Furesø Kommune for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om TV-inspektion her på siden.

ABN Kloakteknik udfører din tv-inspektion i Furesø Kommune

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Furesø Kommune. Det smarte ved en tv-inspektion er, at den kan give os et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion af din kloak, ved vi præcis, hvad der skal til, for at din kloak er i bedst mulige stand. En tv-inspektion kan også være et godt redskab ved akut opstående kloakproblemer. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik døgnservice. Det betyder, at vi er altid klar til at hjælpe dig, der bor i Furesø Kommune fra Farum til Hareskovby og alle byer derimellem. Vi tilbyder at udføre tv-inspektioner i Furesø Kommune for virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Kontakt os i dag for et godt, uforpligtende tilbud, eller en snak om dine udfordringer med kloakken. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når vi har udført en tv-inspektion i Furesø Kommune, har vi et detaljeret billede af din kloak. Vi kan derfor se, om der for eksempel skulle gemme sig rotter og rottereder i kloakken. Rotter er skadedyr, der bringer sygdomme med sig. De kan også hurtigt lave skader for mange tusinde kroner. Skulle vi finde tegn på rotter, kan en rottespærre være en god løsning. Du kan finde mere om fordelene ved en rottespærre her. Skulle tv-inspektionen afsløre, at der er rørbrud, kan vores professionelle medarbejdere naturligvis stå for reparationen. Læs mere om rørbrud her. Hvis tv-inspektionen viser, at du har defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing af kloakker her. Kort sagt kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med at løse de kloakproblemer, en tv-inspektion vil kunne afsløre uden problemer.

Tv-inspektion i Furesø Kommune og tilstandsrapporter ved huskøb

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og vi har, som sagt, mange års erfaring med tv-inspektion i Furesø Kommune. Vi ved af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i dårlig stand, da de har stået nærmest uberørte hen i mange år. Kloakken er ikke en del af husets tilstandsrapport, når du køber et hus. Det betyder, at du kan risikere at købe et hus, hvor kloakken er i så dårlig stand, at du skal bruge mange penge på renovation. Bolius har skrevet en informativ artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af tilstandsrapporten. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, inden du skriver under på købsaftalen. Så kan du læse vores tilstandsrapport af kloakken, og være bedre klædt på til eventuelle forhandlinger om husets salgspris. På den måde opnår du et ekstra lag tryghed, når det kommer til køb af hus.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Furesø Kommune – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Furesø Kommune.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med alt kloakrelateret - også med at udføre en tv-inspektion i Furesø Kommune.

Du er i trygge hænder hos vores erfarne medarbejdere, der kan hjælpe med alt fra strømpeforing til installation af en rottespærre.

Vi udfører tv-inspektioner i Furesø Kommune for virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af