Tv-inspektion Frederiksberg

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik tilbyder udførelsen af tv-inspektion på Frederiksberg for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Og læs mere om ABN Kloakteknik og tv inspektioner på Frederiksberg her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion et godt redskab?

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner på Frederiksberg. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Vi ved af erfaring, at en tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når vi skal sørge for, at din kloak fungerer optimalt. Den kan nemlig give os et meget detaljeret billede af din kloak. Hvis du skulle opleve akutte kloak problemer, tilbyder vi døgnservice. Vores erfarne og pålidelige medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig med at løse dine kloakproblemer. Kontakt os, hvis du har akut brug for hjælp med din kloak eller ønsker et uforpligtende tilbud på en tv-inspektion på Frederiksberg. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer i kloakken kan en tv-inspektion på Frederiksberg afsløre?

Når ABN Kloakteknik udfører en tv-inspektion på Frederiksberg, giver det os et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Den kan for eksempel fortælle os, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Rotter er et skadedyr, der kan lave skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de får adgang til din bolig via toiletter og afløb. Hvis vi finder tegn på rotter, kan det være en god ide, at få installeret en rottespærre. Du kan læse mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. Hvis der skulle være tegn på rørbrud, kan vi naturligvis stå for reparationen af disse uden problemer. Skulle tv-inspektionen afsløre, at din kloak er i meget dårlig stand, kan en strømpeforing være løsningen på dette problem. Du kan finde mere om ABN Kloakteknik og strømpeforing af din kloak her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved hus på Frederiksberg

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner på Frederiksberg. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i dårlig stand. Når du køber et hus, er kloakkens stand ikke en del af tilstandsrapporten. Det betyder, at du i teorien kan ende med at købe et hus, hvor kloakken er i så dårlig stand, at den trænger til en gennemgribende renovation. Det kan hurtigt ende med at blive en dyr affære. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af husets tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her.

 Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, inden du skriver under på købsaftalen. Så kan du læse vores tilstandsrapport om kloakken, inden huset er købt. På den måde kan du sikre dig, at du ikke ender med en kæmpe uforudset regning for kloakreparation på dit nyindkøbte hus.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner på Frederiksberg – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik som din samarbejdspartner, når du skal have udført en tv-inspektion på Frederiksberg.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med tv-inspektioner på Frederiksberg. Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Vores erfarne medarbejdere kan ikke bare udføre tv-inspektioner, de kan også stå for installationen af din rottespærre, reparere rørbrud, strømpeforingen af din kloak og så videre.

Vi kan udføre en tilstandsrapport af kloakken, inden du køber et nyt hus. Så er du sikker på, at du ikke ender med en kæmpe regning for en gennemgribende kloakrenovation på dit nye hus.

Vi er medlem af