Tv-inspektion Egedal

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Egedal Kommune for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om TV-inspektioner her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Egedal Kommune

ABN Kloakteknik er din autoriserede kloakmester og vi har stor erfaring med at udføre tv-inspektioner i Egedal Kommune. Vi ved, at en tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion for dig, kan vi fortælle dig, hvad der skal til for, at de gør det. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Egedal Kommune for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Vi tilbyder endda døgnservice, hvis du akut skulle have brug for vores hjælp. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Egedal Kommune, fra Ølstykke til Smørum og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion af din kloak i Egedal , kan den give os et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Så kan vi se præcis hvad der skal til, for at den fungerer optimalt. En tv-inspektion kan for eksempel fortælle os, hvorfor din kloak er tilstoppet. En slamsugning kan fjerne det, der stopper kloakken til. Men hvis der er rørbrud, vil det betyde, at kloakken hurtigt bliver tilstoppet igen. Derfor kan det være en god ide, at få repareret rørbruddet så hurtigt som muligt. Du kan finde mere om vores arbejde med reparation af rørbrud her. Hvis vi skulle finde tegn på rotter og rottereder, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Som autoriseret rottespærre installatør, kan vi naturligvis også hjælpe med det. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Skulle din kloak være i meget dårlig stand, kan vi løse det problem med en strømpeforing af din kloak.

Tv-inspektion og tilstandsrapport ved køb af hus i Egedal

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med at udføre en tv-inspektion i Egedal Kommune. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i generelt dårlig stand. Ofte er kloakken ikke noget, der bliver fokuseret på, før den ikke fungerer, som den skal. Hvis din kloak er i dårlig stand, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at udbedre skaderne. Desværre er kloakkens tilstand ikke en del af husets tilstandsrapport ved salg af huse. Det betyder, at du som køber kan ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på at udbedre kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken, som du kan finde her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af huset kloak, inden du køber det. Så kan du være helt sikker på, at alt i kloakken fungerer, som det skal.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Egedal Kommune – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Egedal Kommune.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring blandt andet med at udføre tv-inspektioner i Egedal Kommune.

Vores professionelle medarbejdere kan også hjælpe med alt fra slamsugning til strømpeforing af din kloak. Vi er også klar til at hjælpe, hvis dine kloakproblemer opstår akut.

Vi udfører tv-inspektioner i Egedal Kommune for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af