Tv-inspektion Brøndby

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i hele Brøndby for både virksomheder, private grundejere og boligforeninger. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere her på siden om Tv-inspektion i Brøndby.

Hvorfor er en tv-inspektion i Brøndby en god ide?

ABN Kloakteknik er din autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med tv-inspektioner i Brøndby. Derfor ved vi, at mange af de kloakker, der befinder sig på privat grund, er i dårlig stand. Som grundejer i Brøndby Kommune er du forpligtet til at sørge for, at din kloak fungerer optimalt. Det smarte ved en tv-inspektion er, at den kan fortælle os, præcis hvilken stand, din kloak befinder sig i. Når vi har udført en tv-inspektion, ved vi præcis hvad der skal til, for at din kloak fungerer optimalt. Skulle du opleve, at der er opstået akutte problemer med din kloak, tilbyder vi naturligvis døgnservice. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud og udfører tv-inspektioner i Brøndby Kommune, inklusiv Brøndby Strand og Brøndbyøster. Vi hjælper gerne, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening og så videre. Kontakt os i dag, hvis du ønsker en Tv-inspektion af dine kloakrør Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion i Brøndby afsløre?

Når ABN Kloakteknik udfører en tv-inspektion i Brøndby, vil billederne give os et detaljeret indblik i, hvilken stand din kloak befinder sig i. Den kan fortælle os, om din kloak er slidt og trænger til en kærlig hånd. Den kan også fortælle os, om der gemmer sig rotter i din kloak. Hvis det er tilfældet, kan vi hjælpe med at installere en rottespærre efter, at rotterne er blevet fjernet. Du kan læse mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. Hvis tv-inspektionen skulle fortælle os, at der er rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe dig med reparationen af dette. Hvis der er rørbrud, vil din kloak hurtigere blive tilstoppet da blade, jord og så videre vil blokere rørene. Rotter vil også have let adgang til dine kloakrør, hvis der er rørbrud. Du kan finde mere om ABN Kloakteknik og rørbrud her.

Tv-inspektion og kontrolrapporter ved nyt hus

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner i Brøndby. Som så mange andre steder i Danmark, er mange af de private kloakker i dårlig stand. Det kan være problematisk, specielt hvis du overvejer at købe et hus. Kloakken er nemlig ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange tusinde kroner på at reparere kloakken. ABN Kloakteknik kan udføre en tilstandsrapport af kloakken, efter at vi har udført en tv-inspektion. Så ved du, om du skal lægge mange penge i kloakreparation, inden du skriver under på køb af hus. Bolius har skrevet en informativ artikel om manglende tilstandsrapport af kloakker ved køb af hus. Du kan finde artiklen her. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Brøndby– en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Brøndby.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i tv-inspektioner i Brøndby.

Vi kan både installere rottespærre og reparere rørbrud, hvis tv-inspektionen afslører disse problemer.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner for både virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i hele Brøndby Kommune.

Vi er medlem af