Tv-inspektion Birkerød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Birkerød for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Birkerød her på siden.

ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Birkerød

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Birkerød. Vi ved af erfaring, at en tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel fungerer optimalt. Når vi har udført en tv-inspektion af din kloak, ved vi præcis, hvad der skal til, for at den gør det. En tv-inspektion er også et godt redskab, hvis der akut skulle opstå problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi døgnservice til alle vores kunder. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Birkerød for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi rykker med glæde ud og udfører tv-inspektioner i hele Birkerød.  Kontakt os i dag for en snak om din kloak eller et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført din tv-inspektion i Birkerød, har vi et meget klart billede af din kloak og dens præcise tilstand. Så kan vi for eksempel se, om der skulle være rørbrud. Skulle dette være tilfældet, kan vores erfarne medarbejdere stå for reparationen uden problemer. Hvis vi finder tegn på, at der gemmer sig rotter og rottereder i din kloak, kan en installation af en rottespærre være en god ide. Så kan rotterne ikke længere finde vej til din kloak og dit hus og lave skader for mange tusinde kroner. Du kan læse mere om fordelene ved installation af en rottespærre her. Hvis du skulle have defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning på problemet. Det smarte ved strømpeforing er blandt andet, at vi ikke skal grave hele din grund op for at installere nye kloakrør. Du kan finde mere om vores arbejde med strømpeforing her.

Tv-inspektion i Birkerød og tilstandsrapporter ved huskøb

ABN Kloakteknik er, som sagt, et veletableret firma med mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Birkerød. Vi ved af erfaring, at mange af de privatejede kloakrør er i forholdsvis dårlig stand. Mange af kloakrørene har nemlig fået lov til at stå uberørte hen i mange år. Det kan være et problem, når kan skal købe et hus. Husets kloak er nemlig ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at du kan ende med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemgå en større renovation, inden den kan fungere optimalt. Det kan lede til en ekstra regning på mange tusinde kroner. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion og efterfølgende udforme en tilstandsrapport af kloakken. Så kan du nemlig være helt sikker på, at du har styr på kloakken og dens tilstand. Det skaber et ekstra lag af tryghed for dig som huskøber.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Birkerød – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Birkerød.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med alt, der har med kloakker at gøre – også tv-inspektion i Birkerød.

Vores professionelle medarbejdere har den rette erfaring til at kunne hjælpe dig med alt fra strømpeforing til installation af rottespærre.

Vi tilbyder at udføre din tv-inspektion i Birkerød, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening og så videre. Så kontakt os i dag for et godt tilbud.

Vi er medlem af