Tv-inspektion Ballerup

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Ballerup for både virksomheder med eget domicil og private grundejere. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Læs mere om TV inspektion i Ballerup her på siden

Hvorfor er en tv-inspektion i Ballerup en god ide?

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Ballerup. Derfor ved vi også, at en tv-inspektion er et smart redskab, når det kommer til din kloak. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvilken stand de kloakrør, der befinder sig på din grund, er i. Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at din kloak fungerer optimalt. En tv-inspektion kan fortælle os, hvad der skal til, for at den gør det. Hvis du skulle have mistanke om, at der er opstået akutte problemer, tilbyder vi døgnservice. Så vi kan hurtigt komme og undersøge din kloak. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud og udfører tv-inspektioner for både virksomheder og private i hele Ballerup Kommune, fra Måløv til Skovlunde og alle byer deri mellem. Kontakt os i dag, hvis du ønsker en TV-inspektion af dine kloakrør. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion i Ballerup afsløre?

Når du får udført en tv-inspektion i Ballerup, vil den give os et detaljeret billede af tilstanden af din kloak. Hvis du mistænker, at der er rotter i din kloak, vil en tv-inspektion kunne fortælle os, præcis hvor de gemmer sig. Hvis vi skulle finde rotter i din kloak, kan ABN Kloakteknik hjælpe dig med en installation af en rottespærre. Du kan læse mere om vores arbejde med rottespærre her. En tv-inspektion vil også kunne fortælle os, om der skulle være rørbrud i din kloak. Hvis vi skulle finde tegn på rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe med at udbedre problemet. Rørbrud betyder, at rotter har nem adgang til dine kloakrør. Det kan også betyde, at din kloak lettere bliver tilstoppet, da jord, blade, grus og så videre finder vej til kloakken gennem hullet. Du kan læse mere om vores reparationer af rørbrud her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved køb af hus

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner i Ballerup. Vores erfaring er, at mange af de kloakrør, der befinder sig på private grunde, er generelt set i dårlig stand. Som autoriseret kloakmester ved vi, at det kan ende med at være en dyr affære, at få repareret kloakken. Når man køber et ny hus, er der en tilstandsrapport med til at fortælle de nye ejere om husets tilstand. Men kloakken under huset er ikke med i den rapport. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, og udfører en tilstandsrapport af den, inden du investerer i et nyt hus. Det kan spare dig for rigtig mange penge. Bolius har skrevet en artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af huses tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her. 

Når ABN Kloakteknik udfører en tv-inspektion i Ballerup, er du i trygge hænder. Vi kan fortælle dig, om du er ved at købe et hus med en kloak, der ikke fungerer optimalt. På den måde kan du vide, om du på kort eller lang sigt står foran en investering i din kloak.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Ballerup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Ballerup.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring i udførelsen af tv-inspektioner i Ballerup. Vi hjælper både virksomheder og private i hele Ballerup Kommune.

Vi kan både hjælpe dig med installation af rottespærre og reparation af rørbrud.

Vi kan udføre en tv-inspektion i Ballerup og efterfølgende skrive en tilstandsrapport. Så du er helt sikker på, at kloakken fungerer optimalt, hvis du køber et nyt hus.

Vi er medlem af