Tv-inspektion Amager

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektion på Amager for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere om tv inspektioner på Amager her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion et godt redskab?

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner på Amager. Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Vi ved af erfaring, at en tv-inspektion kan være et rigtig godt redskab, når det kommer til at vurdere tilstanden på din kloak. Den kan nemlig give os et meget detaljeret billede af, hvad der skal til, for at din kloak fungerer optimalt. ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektion på Amager for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Vi tilbyder også døgnservice, og er naturligvis altid klar til at hjælpe med at løse dine akutte kloak problemer. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud til hele Amager, fra Amagerbro til Dragør og alle byer derimellem – også akut. Kontakt os, hvis du har akut brug for hjælp med kloakken, eller ønsker et uforpligtende tilbud på en TV-inspektion. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion på Amager afsløre?

Når ABN Kloakteknik udfører en tv-inspektion på Amager, giver den os et meget detaljeret billede af din kloak. Den kan for eksempel afsløre, om der gemmer sig rotter i din kloak. Hvis der er rotter i din kloak, kan de lave skader, der bliver dyre at reparere. De kan også få adgang til din bolig gennem toiletter og afløb. Derfor kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Hvis tv-inspektionen skulle afsløre, at der er rørbrud, kan vi uden problemer stå for reparationen af disse. Hvis tv-inspektionen skulle afsløre, at din kloak er i meget dårlig stand, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing af kloakker her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter ved hus på Amager

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner på Amager. Derfor ved vi af erfaring, af mange af de privatejede kloakker på Amager er i dårlig stand. Når du køber et hus, er kloakken ikke en del af husets tilstandsrapport. Du kan derfor i teorien ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange penge på renovering af kloakken, uden at vide det, når du skriver under på huskøbet. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af tilstandsrapporten, når man skal købe et hus. Du kan finde artiklen her. 

Hvis du overvejer at købe et hus på Amager, kan ABN Kloakteknik komme forbi og udføre en tv-inspektion, inden du skriver under på købsaftalen. Så kan du få vores tilstandsrapport om kloakken og sikre dig, at du ikke ender med en kæmpe ekstra regning i form af en omfattende kloakrenovation.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner på Amager – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik som din samarbejdspartner, når du skal have udført en tv-inspektion på Amager.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner på Amager. Vi tilbyder endda døgnservice, hvis du akut skulle have brug for hjælp.

Vores erfarne medarbejdere kan ikke bare stå for udførelsen af tv-inspektioner, de kan også installere rottespærrer, reparere rørbrud, installere strømpeforing og så videre.

ABN Kloakteknik kan udforme en tilstandsrapport af kloakken, hvis du overvejer at købe et hus. Så ender du ikke med at købe et hus, hvor kloakken skal gennemgå en dyr renovering, før at den kan fungere optimalt.

Vi er medlem af