Tv-inspektion Allerød

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik udfører tv-inspektion i Allerød for private grundejere, virksomheder, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Eller læs mere on TV-inspektioner og ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik udfører din tv-inspektion i Allerød

ABN Kloakteknik er din autoriseret kloakmester, og vi har rigtig mange års erfaring med blandt andet tv-inspektion i Allerød. En tv-inspektion er et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at kloakken ud til grundens skel, fungerer optimalt. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvad der skal til, for at din kloak fungerer optimalt. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Allerød for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi tilbyder også døgnservice, hvis der akut skulle opstå problemer med din kloak. Fra vores base i Hvidovre rykker vi med glæde ud til hele Allerød Kommune, fra Blovstrød til Uggeløse og alle byer derimellem. Kontakt os for en uforpligtende snak om din kloak og muligheder for TV-inspektion. Eller kontakt os for et godt, uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik har udført en tv-inspektion af din kloak i Allerød, får vi et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Det betyder, at vi kan se præcis hvilke problemer, der måtte være med din kloak. En tv-inspektion kan for eksempel afsløre, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Rotter er et skadedyr, der kan medbringe sygdomme og lave skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de finder adgang til dit hus gennem kloakken. En installation af en rottespærre kan være en god løsning på rotteproblemer. Du kan læse mere om fordelene ved en rottespærre her. Hvis vi finder rørbrud, er det naturligvis noget vores professionelle medarbejdere kan stå for at reparere uden problemer. Skulle tv-inspektionen afsløre defekte kloakrør, kan en strømpeforing være en god løsning. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing her.

Tv-inspektion i Allerød og tilstandsrapporter ved huskøb

ABN Kloakteknik har, som sagt, mange års erfaring med at udføre tv-inspektioner i Allerød. Derfor ved vi af erfaring, at mange af de privatejede kloakker er i forholdsvis dårlig stand. Ofte er kloakken ikke noget, grundejere bruger meget tid på. Det betyder, at mange kloakker har stået uberørte hen i gennem en længere årrække. Desværre er kloakken ikke en del af husets tilstandsrapport ved køb og salg af huse. Det er problematisk fordi, du kan ende med at købe et hus, hvor du skal bruge mange tusinde kroner på at renovere kloakken. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af huset tilstandsrapport. Du kan finde artiklen her. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik at udføre en tv-inspektion af kloakken, inden du skriver under på huskøbet. Så kan du læse vores tilstandsrapport om kloakken, så du ved præcis hvilken stand, den befinder sig i. Det giver et ekstra lag af tryghed ved huskøb.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektioner i Allerød – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en tv-inspektion i Allerød.

ABN Kloakteknik er autorisret kloakmester og vi er et veletableret firma med mange års erfaring med at udføre tv-inspektion i Allerød.

Vores professionelle medarbejdere har den rette erfaring til at løse alle dine kloak relaterede problemer. Vi kan hjælpe med alt fra strømpeforing til installation af rottespærre.

Vi udfører med glæde tv-inspektioner i Allerød for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af