Tv-inspektion Albertslund

Autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektion i Albertslund for virksomheder, private grundejere osv. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Ellers læs mere om ABN Kloakteknik og TV inspektion i Albertslund her på siden.

Hvorfor er en tv-inspektion et godt redskab?

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Albertslund. Derfor ved vi af erfaring, at en tv-inspektion kan være et rigtig godt redskab, når det kommer til din kloak og dens tilstand. Som privat grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakker, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. En tv-inspektion vil kunne give os et detaljeret billede af, hvad der skal til, for at kloakken fungerer optimalt. ABN Kloakteknik udfører tv-inspektioner i Albertslund for både virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Vi tilbyder døgnservice, og rykker gerne ud hvis du skulle opleve akutte problemer. ABN Kloakteknik tilbyder at udføre tv-inspektioner i hele Albertslund Kommune, fra Herstedøster til Herstedvester og alle byer derimellem. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontakt information her.

Hvilke problemer kan en tv-inspektion afsløre?

Når ABN Kloakteknik udfører en tv-inspektion i Albertslund, kan den give os et meget detaljeret billede af din kloak. Den kan for eksempel afsløre, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Rotter, der bygger reder i din kloak, kan lave meget ravage – specielt hvis de skulle få adgang til din bolig gennem toiletter og afløb. Hvis vi skulle finde tegn på rotter, kan ABN Kloakteknik installere en rottespærre. Så kan rotterne ikke længere få adgang til din kloak. Du kan læse mere om vores arbejde med installation af rottespærre her. En tv-inspektion vil også kunne afsløre, om der skulle være rørbrud. Skulle det være tilfældet, kan vi naturligvis stå for reparationen af disse. Hvis din kloak viser sig at være i meget dårlig stand, kan vi eventuelt bruge strømpeforing til din kloak, så den fungerer optimalt igen. Du kan læse mere om vores arbejde med strømpeforing af kloakker her.

Tv-inspektion og tilstandsrapporter på hus i Albertslund

ABN Kloakteknik har udført mange tv-inspektioner i Albertslund hos glade kunder. Derfor ved vi, at mange af de privatejede kloakker er i dårlig stand. Desværre er kloakkerne ikke en del af husets tilstandsrapport. Det betyder, at når du køber hus, kan risikere at købe et hus, hvor kloakken ikke fungerer, som den skal. En total renovation af kloakken kan godt ende med at blive en dyr fornøjelse. Bolius har skrevet en interessant artikel om problematikken ved, at kloakken ikke er en del af tilstandsrapporten. Du kan finde artiklen her.

 ABN Kloakteknik tilbyder at lave en tilstandsrapport af kloakken, så du kan være sikker på, at du ikke køber et hus med en kloak, der ikke fungerer som den skal. Du kan på den måde få et godt øjebliksbillede af kloakken og dens tilstand – er der tegn på rotter, tæring eller rørbrud, som eventuelt bliver dyre at reparere.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og tv-inspektion i Albertslund – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal bruge en kloakmester til at udføre en tv-inspektion i Albertslund.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Vi er et veletableret firma med mange års erfaring med udførelsen af tv-inspektioner i Albertslund.

Ud over at tilbyde tv-inspektioner for virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre kan vi blandt andet også hjælpe med installation af rottespærre og reparation af rørbrud.

Vi kan udforme en tilstandsrapport af kloakken, inden du køber et nyt hus. Så du er sikker på, at kloakken fungerer optimalt, når du køber et nyt hus.

Vi er medlem af