Strømpeforing Rødovre

Har dine kloakrør i Rødovre brug for strømpeforing? Så står professionelle folk fra ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Læs mere her på siden om strømpeforing i Rødovre eller kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Strømpeforing i Rødovre – hvad er det?

Hvis du har ødelagte kloakrør i dit hus, dit lager eller din virksomhed kan det være, at strømpeforing er den løsning, du går og leder efter. Strømpeforing kan nemlig være medvirkende til at forlænge levetiden på din kloak. Strømpeforing er en særlig god løsning, hvis kloakken ikke umiddelbart er let tilgængelig. Med strømpeforing renoveres kloakken nemlig uden, at man behøver at grave hele grunden op.

Kort fortalt skaber man ved strømpeforing et nyt rør i det gamle kloakrør. Det gøres ved brug af en glasfiberstrømpe, som er imprægneret med for eksempel epoxy og damp eller lys. Glasfiberstrømpe føres ind i det beskadigede kloakrør, og når det er på plads, virker kloakken optimalt igen. Vi kan tilbyde strømpeforing af blandt andet slide og defekte kloakrør, faldstammer, stikledninger brønde med mere til virksomheder, private grundejere og så videre i hele Rødovre.

Vil du vide mere om strømpeforing i Rødovre, og om det er den rette løsning for dig? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på strømpeforing? Så kontakt os allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Er strømpeforing det rette for din kloak?

Hvis du er i tvivl om, om strømpeforing er det rette for din kloak, kan vi hjælpe dig med, om det er den rette løsning. Hvis dine kloakrør er slidte eller defekte og svært tilgængelige kan strømpeforing være en mulighed. Det kan især være en fordel, hvis der er små skader eller begyndende skader på dine kloakrør. Så kan du undgå skaderne bliver større, og skaber større problemer. Vi undersøger altid kloakrør, stikledninger og så videre inden vi går i gang med en eventuel strømpeforing for at sikre, at kloakrørene er egnede. Når vi udfører en strømpeforing, renser vi også kloakken, så den virker helt optimalt igen.

Hvis din kloak er meget slidt, og den er let tilgængelig i forhold til gravearbejde kan det være en nødvendighed at udskifte kloakrørene. Det kan vi som autoriseret kloakmester naturligvis også hjælpe med. Og vi kommer selvfølgelig også gerne ud, og undersøger for dig, om du kan bruge en strømpeforing, eller et nyt kloaksystem er den bedste løsning. Vi kender til alle typer af kloak, så vi kan også hjælpe dig. Du kan få mere information om nyt kloaksystem her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, om et nyt kloaksystem er vejen frem for dig.

Husk, at kloakrør i beton har en forventet levetid på cirka 50 år. Men kloakrør kan godt leve meget længere, hvis du passer godt på dem. Bolius har i en artikel samlet gode råd og tips til, hvordan du vedligeholder din kloak bedst. Du kan finde artiklen her.

Strømpeforing i Rødovre af professionelle fagfolk

Hos ABN Kloakteknik er vi autoriseret kloakmestre. Det er din garanti for, at vi ved, hvad vi laver, og at vi har lov til at udføre opgaverne. Vi udfører opgaverne i tæt samarbejde med dig, så du altid er klar over, hvordan din kloak har det. Og så har vi døgnservice, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis der skulle opstå akutte skader på kloakrør.

Hvis du har en mistanke om, at du har defekte eller hullede kloakrør, bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt. Der kan nemlig opstå ærgerlige skader på fundament og lede til fugt og svamp i huset. Og så kan der hurtigt opstå dårlig lugt og tiltrække rotte, hvis der er skader på kloakrør.

Vi udfører strømpeforing for private og virksomheder i hele Rødovre Kommune. Hvad enten det er i en bolig, kolonihaveforening eller under gulvet i en lagerhal, står vi klar til at hjælpe.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og strømpeforing i Rødovre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have lavet en strømpeforing i Rødovre:

ABN Kloakteknik kan med det rette værktøj udføre strømpeforing på defekte kloakrør uden at grave hele grunden op.

Vi kan med en strømpeforing og kloakrensning forlænge din kloaks levetid.

Vi kan udføre strømpeforing i boliger, virksomheder, lagerhaller og så videre.

Vi er medlem af