Strømpeforing Herlev

Hvis dine kloakrør har brug for strømpeforing i Herlev, står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Læs mere her på siden om strømpeforing i Herlev eller kontakt os allerede i dag for et godt, uforpligtende tilbud. Vi står klar til at hjælpe med kloakken.

Strømpeforing i Herlev – hvad er strømpeforing?

Hvis du har ødelagte, slidte eller defekte kloakrør i dit hus, dit lager eller din virksomheds grund, kan strømpeforing måske være den rette løsning. Strømpeforing kan nemlig forøge levetiden for dine gamle kloakrør. Strømpeforing er en særlig god løsning, hvis kloakken ikke umiddelbart er let tilgængelig. Med strømpeforing renoveres kloakken nemlig, uden at man behøver at grave hele grunden op.

Kort fortalt skaber man ved strømpeforing et nyt rør i det gamle kloakrør. Det gøres ved brug af en glasfiberstrømpe, som er imprægneret med for eksempel epoxy og damp eller lys. Glasfiberstrømpen føres ind i det eller de defekte kloakrør, og når de er på plads, virker rører som nyt. Det kommer altså et nyt rør inden i det gamle kloakrør. Og på den måde vil der ikke længere være revner, huller eller andre defekter, som kan påvirke dine kloakrør. Strømpeforing er udviklet til kloakrør, og er efterhånden en teknik, som vi har brugt i mange år. Men vi kan faktisk tilbyde strømpeforing af meget andet end kloakrør. Vi kan blandt andet hjælpe med strømpeforing på faldstammer, stikledninger brønde med mere.

Vil du vide mere om strømpeforing i Herlev, og om det er den rette løsning for dig? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på strømpeforing? Så kontakt os allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så skal vi nok hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Strømpeforing eller nyt kloaksystem; hvad er det rette for din kloak?

Strømpeforing kan hjælpe med at forlænge dine kloakrørs levetid, hvis rørene er defekte, har revner og så videre. Strømpeforingen kan særligt være en fordel for dig, som har kloakrør, som er svært tilgængelige. Det kan for eksempel være, hvis de ligger under en stor lagerhal, eller andre steder, som kan være svære at komme til ved en opgravning. Med strømpeforing kan du nemlig undgå, at vi graver grunden op for at skifte eller renovere dine kloakrør eller stikledninger. Samtidig kan strømpeforingen overstås forholdsvis hurtigt, da vi netop ikke behøver at grave. Nogle gange kan arbejdet være overstået på en dag. Men det kommer selvfølgelig an på flere ting, som for eksempel omfanget af strømpeforingen. Strømpeforing i Herlev kan være en ide, hvis dine kloakrør har små defekter eller skader. Dels giver det kloakken en længere levetid. Og dels undgår du, at skader bliver større og potentielt mere ødelæggende.

Men det er ikke altid, at strømpeforing er den bedste løsning. Hvis din kloak er meget slidt, og den alligevel er let tilgængelig i forhold til gravearbejde kan det være en nødvendighed at udskifte kloakrørene. Det kan vi som autoriseret kloakmester naturligvis også hjælpe med. Og vi kommer selvfølgelig også gerne ud, og undersøger for dig, om du kan bruge en strømpeforing, eller et nyt kloaksystem er den bedste løsning. Vi kender til alle typer af kloak, så vi kan også hjælpe dig. Du kan få mere information om nyt kloaksystem her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, om et nyt kloaksystem er vejen frem for dig. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på både strømpeforing og nyt kloaksystem.

Husk, at kloakrør i beton har en forventet levetid på cirka 50 år. Hvis de er lavet af plast, kan de godt holde endnu længere – og med en strømpeforing giver du ekstra holdbarhed til dine gamle, slidte kloakrør. Husk også, at hvis du passer godt på dine kloakrør, kan de holde rigtig længe. Bolius har i en artikel samlet gode råd og tips til, hvordan du vedligeholder din kloak bedst. Du kan finde artiklen her.

Strømpeforing i Herlev af autoriseret kloakmester

Hvis du er træt af håndværkere, som aldrig kommer til tiden eller udfører deres job ordentligt, har vi godt nyt til dig. Vi er hos ABN Kloakteknik autoriseret kloakmester. Det betyder, kort fortalt, at vi har styr på, hvad vi laver, og at vi har lov til at udføre opgaven. Ved visse kloakrelaterede opgaver, skal det nemlig være en autoriseret kloakmester, som udfører opgaven. Vi udfører opgaverne i tæt samarbejde med dig, så du altid er klar over, hvordan din kloak har det. Og så har vi døgnservice, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis der skulle opstå akutte skader på kloakrør.

Hvis du har en mistanke om, at du har defekte eller hullede kloakrør, bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt. Der kan nemlig opstå ærgerlige skader på fundament og lede til fugt og svamp i huset. Og så kan der hurtigt opstå dårlig lugt og tiltrække rotte, hvis der er skader på kloakrør.

Vi udfører strømpeforing for private og virksomheder i hele Herlev Kommune. Hvad enten det er i en bolig eller under gulvet i en lagerhal, står vores dygtige, professionelle medarbejder klar til at hjælpe dig. For det er aldrig hverken belejligt eller sjovt, at have problemer med kloakken.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og strømpeforing i Herlev – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have lavet en strømpeforing i Herlev.

ABN Kloakteknik kan med det rette værktøj udføre strømpeforing på defekte kloakrør uden at grave hele grunden op.

Vi kan med en strømpeforing og kloakrensning forlænge din kloaks levetid.

Vi kan udføre strømpeforing i boliger, virksomheder, lagerhaller og så videre.

Vi er medlem af