Strømpeforing Gladsaxe

Hvis dine kloakrør har brug for strømpeforing i Gladsaxe, står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Læs mere her på siden om strømpeforing i Gladsaxe eller kontakt os allerede i dag for et godt, uforpligtende tilbud.

Strømpeforing i Gladsaxe – hvad er strømpeforing egentlig?

Hvis du har ødelagte, slidte eller defekte kloakrør i dit hus, dit lager eller din virksomheds grund, kan strømpeforing måske være den rette løsning. Strømpeforing kan nemlig give dine gamle kloakrør nyt liv. Strømpeforing er en særlig god løsning, hvis kloakken ikke umiddelbart er let tilgængelig. Med strømpeforing renoveres kloakken nemlig, uden at man behøver at grave hele grunden op.

Kort fortalt skaber man ved strømpeforing et nyt rør i det gamle kloakrør. Det gøres ved brug af en glasfiberstrømpe, som er imprægneret med for eksempel epoxy og damp eller lys. Glasfiberstrømpen føres ind i de defekte kloakrør, og når de er på plads, virker rører som nyt. Vi kan tilbyde strømpeforing af blandt andet slide og defekte kloakrør, faldstammer, stikledninger brønde med mere.

Vil du vide mere om strømpeforing i Gladsaxe, og om det er den rette løsning for dig? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på strømpeforing? Så kontakt os allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder her på siden. Så skal vi nok hurtigst muligt vende tilbage til dig.

Strømpeforing eller nyt kloaksystem, hvad er det rette for din kloak?

Strømpeforing kan give nyt liv til din kloak, hvis den er defekt. Og det kan især være en fordel, hvis kloakrørene er svært tilgængelige. For med strømpeforing kan du undgå at grave hele grunden op for at skifte eller renovere kloakrørene. Samtidig kan strømpeforingen overstås forholdsvis hurtigt, da vi netop ikke behøver at grave. Strømpeforing i Gladsaxe kan være en ide, hvis dine kloakrør har små defekter eller skader. Dels giver det kloakken en længere levetid. Og dels undgår du, at skader bliver større og potentielt mere ødelæggende.

Men det er ikke altid, at strømpeforing er den bedste løsning. Hvis din kloak er meget slidt, og den er let tilgængelig i forhold til gravearbejde kan det være en nødvendighed at udskifte kloakrørene. Det kan vi som autoriseret kloakmester naturligvis også hjælpe med. Og vi kommer selvfølgelig også gerne ud, og undersøger for dig, om du kan bruge en strømpeforing, eller et nyt kloaksystem er den bedste løsning. Vi kender til alle typer af kloak, så vi kan også hjælpe dig. Du kan få mere information om nyt kloaksystem her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, om et nyt kloaksystem er vejen frem for dig.

Vær opmærksom på, at kloakrør i beton har en forventet levetid på cirka 50 år. Men kloakrør kan godt holde meget længere, hvis du passer godt på dem. Bolius har i en artikel samlet gode råd og tips til, hvordan du vedligeholder din kloak bedst. Du kan finde artiklen her. 

Strømpeforing i Gladsaxe af professionelle fagfolk

Vi er hos ABN Kloakteknik autoriseret kloakmester. Det betyder, kort fortalt, at vi har styr på, hvad vi laver og at vi har lov til at udføre opgaven. Vi udfører opgaverne i tæt samarbejde med dig, så du altid er klar over, hvordan din kloak har det. Og så har vi døgnservice, så vi kan rykke hurtigt ud, hvis der skulle opstå akutte skader på kloakrør.

Hvis du har en mistanke om, at du har defekte eller hullede kloakrør, bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt. Der kan nemlig opstå ærgerlige skader på fundament og lede til fugt og svamp i huset. Og så kan der hurtigt opstå dårlig lugt og tiltrække rotte, hvis der er skader på kloakrør.

Vi udfører strømpeforing for private og virksomheder i hele Gladsaxe Kommune. Hvad enten det er i en bolig eller under gulvet i en lagerhal, står vores dygtige, professionelle medarbejder klar til at hjælpe dig. For det er aldrig hverken belejligt eller sjovt, at have problemer med kloakken.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og strømpeforing i Gladsaxe – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have lavet en strømpeforing i Gladsaxe.

ABN Kloakteknik kan med det rette værktøj udføre strømpeforing på defekte kloakrør uden at grave hele grunden op.

Vi kan med en strømpeforing og kloakrensning forlænge din kloaks levetid.

Vi kan udføre strømpeforing i boliger, virksomheder, lagerhaller og så videre.

Vi er medlem af