Strømpeforing Ballerup

Har dine kloakrør i Ballerup brug for strømpeforing? Så står professionelle folk fra ABN Kloakteknik klar til at hjælpe dig. Læs mere her på siden om strømpeforing i Ballerup eller kontakt os allerede i dag.

Strømpeforing i Ballerup – hvad er det?

Hvis du har ødelagte rør i dit hus, dit lager eller din virksomhed kan det være, at strømpeforing er den løsning, du går og leder efter. Strømpeforing kan nemlig give dine gamle kloakrør nyt liv. Strømpeforing er en særlig god løsning, hvis kloakken ikke umiddelbart er let tilgængelig. Med strømpeforing renoveres kloakken nemlig, uden at man behøver at grave hele grunden op.

Kort fortalt skaber man ved strømpeforing et nyt rør i det gamle kloakrør. Det gøres ved brug af en glasfiberstrømpe, som er imprægneret med for eksempel epoxy og damp eller lys. Den pustes op og føres ind i det defekte kloakrør. Når den er på plads, fungere din kloak igen optimalt. Vi kan tilbyde strømpeforing af blandt andet slide og defekte kloakrør, faldstammer, stikledninger brønde med mere. Vi udfører strømpeforing for private og virksomheder i hele Ballerup Kommune fra Måløv til Skovlunde og alle derimellem. Hvad enten det er i en bolig eller under gulvet i en lagerhal, står vi klar til at hjælpe.

Vil du vide mere om strømpeforing i Ballerup, og om det er den rette løsning for dig? Eller ønsker du et uforpligtende tilbud på strømpeforing? Så kontakt os allerede i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Strømpeforing og kloakarbejde af professionelle fagfolk

ABN Kloakteknik er autoriserede kloakmestre og ved alt, hvad der er værd at vide om kloakken. Og så har vi prøvet det meste før, så vi er også helt klar til at løse din kloakopgave for dig. Strømpeforing laves af professionelle, dygtige folk, som naturligvis laver et godt stykke arbejde til fornuftige priser. Prisen på en strømpeforing afhænger blandt andet af, hvor vi skal lave en strømpeforing og hvor stort et område, det skal laves på. Prisen afhænger også af om det eksempelvis er kloakrør eller en faldstamme, som skal have strømpeforing.

Når ABN Kloakteknik skal udføre en strømpeforing starter vi med en TV-inspektion af din kloak for at finde ud af, præcis hvor skader og defekter ligger henne. Vores effektive strømpeforing søger så for, at defekten hurtigt bliver repareret. Kloakken bliver også renset, så det hele kan fungere, så optimalt som muligt.

Hvis kloakken er meget slidt med mange defekter, kan det være en nødvendighed at udskifte kloakrør til nye, så du får et nyt kloaksystem. Det kan vi som autoriseret kloakmester også hjælpe med. Du kan få mere information om nyt kloaksystem her.

Du er selvfølgelig også meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak om, om et nyt kloaksystem er vejen frem for dig.

Fordelen ved strømpeforing i Ballerup

Defekte kloakrør bør efterses med det samme. Det kan nemlig i værste fald ende med skader på fundament, hvis fejlen ikke udbedres. Samtidig kan der løbe vand, som potentielt kan lede til fugt og svamp. Og så kan skader på kloakrør faktisk også forårsage en grum lugt og tiltrække rotter. Derfor kan det i ældre boliger være en god ide, at få efterset kloakken. Strømpeforingen er en nem metode, som let kan genoprette kloakkens stand. Vi har erfaring med alle former for kloaksystemer, og kan derfor uden tvivl også hjælpe dig. Med strømpeforing undgår gravearbejde som ofte kan være langvarigt og til større gene for jer. Strømpeforingen kan ofte hurtigt blive klaret – endda uden gravearbejde.

Husk, at kloakrør i beton har en forventet levetid på cirka 50 år. Men kloakrør kan godt leve meget længere, hvis du passer godt på dem. Bolius har i en artikel samlet gode råd og tips til, hvordan du vedligeholder din kloak bedst. Du kan finde artiklen her. 

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og strømpeforing i Ballerup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når du skal have lavet en strømpeforing i Ballerup:

ABN Kloakteknik kan med det rette værktøj udføre strømpeforing på defekte kloakrør uden at grave hele grunden op.

Vi kan med en strømpeforing og kloakrensning forlænge din kloaks levetid.

Vi kan udføre strømpeforing i boliger, virksomheder, lagerhaller og så videre.

Vi er medlem af