Slamsugning Solrød

ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Solrød for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om slamsugning i Solrød her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Solrød

Stiger vandet, når du skylder ud i toilettet? Er dine afløb ofte tilstoppede? Det kan være tegn på, at din kloak trænger til en slamsugning. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre slamsugninger i Solrød. Når vi står for din slamsugning i Solrød, højtryksspuler vi først din kloak. På den måde bliver alt slam, grus, fedt og så videre løsnet. Derefter suger vi alt op, så det ikke sætter sig fast igen med det samme. Vi har også en mini slamsuger, der kan komme til din brønd/kloak lige meget hvor på grunden, den befinder sig. Vi rykker med glæde ud til virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre i hele Solrød Kommune, fra Havdrup til Jersie Strand og alle byer derimellem. Vi tilbyder døgnservice, hvis der akut skulle opstå problemer med din kloak. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

slamsugning Rødovre
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik udført mange slamsugninger i Solrød. Vi ved af erfaring, at hvis din kloak er tilstoppet, bliver problemet ofte løst med en slamsugning. Nogle gange er der dog underliggende grunde til, at din kloak bliver tilstoppet. Derfor tilbyder vi at udføre en tv-inspektion af din kloak. Den vil nemlig give os et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. En tv-inspektion vil både kunne afsløre, om der rørbrud og om der skulle gemme sig rotter i kloakken. Læs mere om fordelene ved en TV-inspektion her. Hvis der er rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe med reparationen af kloakrøret. Hvis der skulle gemme sig rotter i din kloak, kan det være en god ide, at få installeret en rottespærre. Rotter elsker nemlig at bygge reder i kloakker, og de kan hurtig lave skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de finder vej til din bolig via rør og afløb. Når man først har fået besøg af rotter, kan de være svære at komme af med. Læs mere om muligheden for installation af rottespærre her. Vi er naturligvis også autoriseret rottespærremontør.

slamsugning Rødovre
slamsugning Rødovre

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Solrød

Som autoriseret kloakmester er ABN Kloakteknik det sikre valg, når du skal have udført en slamsugning i Solrød. Ud over at skulle leve op til visse krav og standarder, er det også din garanti for, at alt arbejde bliver udført korrekt og lovligt. Du kan læse mere her, om hvorfor det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet.

Når du vælger ABN Kloakteknik til at stå for din slamsugning i Solrød, er du i trygge hænder. Vi er et veletableret firma, der sætter pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi elsker glade kunder og arbejder altid på, at de er tilfredse med vores hurtige og effektive service.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Solrød – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, hvorfor du altid skal vælge ABN Kloakteknik til at udføre din slamsugning i Solrød.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik den rette erfaring og ekspertise til at klare din slamsugning i Solrød på en hurtig og effektiv måde.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder – også i parker, parkeringskældre, kolonihaver og så videre.

Vi tilbyder døgnservice og rykker med glæde ud til private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre i hele Solrød Kommune.

Vi er medlem af