Slamsugning Roskilde

ABN Kloakteknik udfører slamsugninger i Roskilde for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om slamsugning her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Roskilde

Er din kloak tilstoppet og trænger den til en slamsugning? Så se her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at udføre slamsugninger i Roskilde. Når ABN Kloakteknik står for din slamsugning, kommer vi forbi med vores spulevogn. Efter vi har højtryksspulet din kloak, suger vi alt slam, grus, fedt og så videre op, så det ikke bare sætter sig fast igen. Hvis vores spulevogn ikke kan komme til din brønd/kloak, har vi en mini slamsuger. Den kan komme til din kloak, ligegyldigt hvor den befinder sig. ABN Kloakteknik tilbyder døgnservice, og vi rykker med glæde ud til private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Fra vores base i Hvidovre kører vi med glæde til hele Roskilde Kommune, fra Viby Sjælland til Jyllinge og alle byer derimellem. Kontakt os allerede i dag, hvad enten du akut har brug for hjælp eller ønsker et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontakt information her.

slamsugning Rødovre
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik har udført mange slamsugninger i Roskilde. Vores erfaring fortæller os, at når din kloak er tilstoppet, er en slamsugning ofte nok til at løse problemet. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der er andre problemer med din kloak som rørbrud og rotter, der bygger reder. En tv-inspektion vil kunne kortlægge din kloak og dens tilstand. Hvis det viser sig, at der er et rørbrud, vil den kunne fortælle os præcis hvor det er. Vi kan naturligvis hjælpe med reparationen af et eventuelt rørbrud. Læs mere om rørbrud her. Og du kan finde mere information om TV-inspektion her. Viser tv-inspektionen at der er rotter, kan vi installere en rottespærre. Rotter er skadedyr, der bygger reder i kloakken. De kan hurtigt lave skader, er ender med at være dyre at udbedre. Derfor er det bedst, hvis de ikke kan få adgang til din kloak. Læs mere om fordelene ved installation af rottespærre her.

slamsugning Rødovre
slamsugning Rødovre

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Roskilde

Det kan godt være svært at beslutte sig for, hvilken kloakmester man skal vælge, når man skal have udført en slamsugning i Roskilde. Generelt set, er det altid en god ide at vælge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til jobbet. Da vi er autoriseret kloakmester, er du sikker på, at vi udfører alt arbejdet korrekt og lovligt. Du kan læse mere om, hvorfor det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her. 

Hos ABN Kloakteknik elsker vi glade og tilfredse kunder – ja vi lever faktisk af det. Derfor sætter vi altid pålidelighed og kvalitet i højsæde. Hos os er du i trygge hænder, når du skal have udført en slamsugning i Roskilde.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Roskilde – en opsummering

Her kan du finde tre gode grund til at vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en slamsugning i Roskilde.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med slamsugning i Roskilde.

Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at rykke ud til private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger, kolonihuse og så

Vores smarte mini slamsuger kan komme til i baggårde, parkeringskældre, parker, kolonihaver og så videre.

Vi er medlem af