SLAMSUGNING RØDOVRE

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I RØDOVRE

Er uheldet ude og din kloak er stoppet til? Eller har du fået vandskade? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi tilbyder blandt andet slamsugning i Rødovre. Læs mere om slamsugning i Rødovre her på siden.

Slamsugning med døgnservice

Vi har døgnbemanding der gør, at vi hurtigt kan komme frem hvis uheldet er ude. Du og dine kloakbehov er trygge i vores hænder.

Slamsugning med specialdesignet udstyr

Vi har specieldesignet udstyr og biler, inklusiv en mini slamsuger, så vi kan klare enhver opgave, også selvom kloakken/brønden/septiktanken er placeret steder, der kan være svære at komme frem til.

Autoriseret Kloakmester

Vi er autoriserede kloakmestre, der ikke kun udfører slamsugning, men også udfører TV-inspektioner, kloakspuling og vandopsugning ved vandskade.

Har du et spørgsmål?
Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Hvad er slamsugning

  Hvis du pludselig oplever lugtgener fra din kloak, at vandet er lang tid om at løbe ud i afløbene eller, at vandet i dit toilet stiger, kan det være tegn på, at din kloak er stoppet. Her kan en slamsugning afhjælpe problemet. Slamsugningen foregår ved, at vi kommer med vores slamsuger, eller vores praktiske mini slamsuger, der kan komme til alle steder. Vi spuler din kloak, så alt det der blokerer rør (så som fedt, grus, slam), bliver spulet løs og samlet op af vores slamsuger. Nogle gange kan det være en god ide, at kombinere en slamsugning med en TV-inspektion. Se her hvad vi kan tilbyde, når det kommer til TV-inspektioner. En TV-inspektion kan udrede, om der er andre problematikker end tilstopning. Det kan for eksempel være revner i rør og ledninger eller rotter i kloakken. Det er din pligt som borger i Rødovre kommune at sørge for, at kloakken og tilhørende rør og ledninger på din grund er vedligeholdt. Så kontakt os , så hurtigt som muligt, hvis du bor i Rødovre og har behov for slamsugning eller TV-inspektion. Fra vores base i Hvidovre rykker vi hurtigt ud. Vi kører i hele Rødovre fra Roskildevej til Islev og alt derimellem. Vi har døgnbemanding, og vi er altid klar ved telefonerne, både når uheldet er ude og når det er en rutine spuling/slamsugning af din kloak.

  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Slamsugning i Rødovre – er det noget for mig?

  Svaret til det spørgsmål er ja. Vi er altid klar til at hjælpe med slamsugning i Rødovre, hvad enten du bor i villa, du er administratoren i en boligforening eller der er problemer med kloakken i din virksomhed. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en slamsugning er nødvendig, eller om en spuling af kloakken kan løse problemet, kan du altid kontakte vores professionelle og autoriserede kloakmestre. Vi har mange års erfaring og er altid villige til at indgå i en dialog med vores kunder. På den måde kan vi finde den rigtige løsning på lige netop det problem, du står med. Du kan trygt vælge os som samarbejdspartner, vi er medlem af Byg Garanti. Samtidig er noget af det vigtigste for os at udføre et godt stykke arbejde og at efterlade vores kunder tilfredse. Du kan læse mere om byggaranti her. Hvis du mistænker, at din kloak er stoppet til, eller at der er andre mulige problemer, er det vigtigt, at du kontakter os hurtigt. Så kan vi hjælpe dig med at minimere omfanget af skader.

  Pålidelig slamsugning i Rødovre

  Hos ABN Kloakteknik er pålidelighed og professionalisme i højsæde. Vi er meget fokuserede på, at vores kunder føler sig trygge i vores hænder, hvad enten det gælder slamsugning, rensning af faldstammer, brønde og septiktanke eller opsugning af vand ved vandskade. Blokerede kloakker kan skabe problemer, der kan ende med at være meget dyre at udrede. Derfor er det en god ide at sørge for, at vedligeholde dine kloakker og kloakrør, så eventuelle problemer bliver udredet hurtigt. Bolius har udgivet en interessant artikel om, hvad man som privat person selv kan gøre for at holde ens kloak i god stand. Find artiklen fra Bolius her. Selvom man kan gøre meget selv, for at forhindre blokeringer af ens kloak, er der dog stadig mange tilfælde, hvor det kun er en autoriseret kloakmester, der må klare problemet. Hvis du har brug for slamsugning i Rødovre, er vi hos ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe. Vi har første klasses kloakmestre, udstyr og biler. Vi har også en mini slamsuger, der kan komme til selv akavede steder som eksempelvis kolonihaver, parker, parkeringskældre med mere. Så vælg ABN Kloakteknik, hvis du har brug for slamsugning i dag.

  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af