Slamsugning Lyngby

ABN Kloakteknik udfører slamsugninger i Lyngby for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om slamsugning i Lyngby og Taarbæk her på siden

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Lyngby

Stiger vandet i toilettet, når du skylder ud? Er vandet meget lang tid om at løbe ud i afløbet? Det kan være tegn på, at din kloak trænger til en slamsugning. Det er her at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at stå for slamsugninger i hele Lyngby-Taarbæk Kommune, fra Virum og Kongens Lyngby til Taarbæk og alle byer derimellem. Når ABN Kloakteknik står for din slamsugning, kommer vi forbi med vores spulevogn. Vi højtryksspuler dine kloakrør, så alt slam, fedt, grus og så videre bliver løsnet. Derefter suger vi det op, så det ikke bare sætter sig fast igen. Vi har endda en smart mini slamsuger. Det betyder, at vi kan komme til at slamsuge din kloak lige meget hvor på grunden, den befinder sig. ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning i Lyngby for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi tilbyder døgnservice og kan hurtigt være hos dig ved akut opståede problemer. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på en slamsugning hos dig. Du kan finde vores kontaktinformation her.

slamsugning København
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik har udført mange slamsugninger i Lyngby. Vores erfaring fortæller os, at hvis din kloak tit bliver tilstoppet, vil en slamsugning ofte løse problemet. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der er andre problemer med din kloak som for eksempel rørbrud eller rotter. Derfor tilbyder vi at udføre en tv-inspektion. Den vil nemlig kunne fortælle os præcis hvilken stand, din kloak befinder sig i. Hvis der er rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe dig med reparationen. Læs mere om fordelene ved en Tv-inspektion her. Hvis der skulle gemme sig rotter i din kloak, kan de meget hurtigt få lavet skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de finder vej til din bolig. Når man først har fået besøg af rotter, kan de være svære at komme af med igen. Vi kan installere en rottespærre, så rotter ikke længere kan få adgang til din kloak. Find mulighederne for installation af rottespærre her.

slamsugning København
slamsugning København

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Lyngby

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi skal leve op til specifikke krav og standarder. Det betyder også, at alt det arbejde vi udfører på din kloak, bliver udført korrekt og lovligt. Derfor er det altid en god ide, at vælge en autoriseret kloakmester, når man skal have udført en slamsugning i Lyngby. Du kan læse mere om vigtigheden ved at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her. 

Hos ABN Kloakteknik sætter vi altid pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi har den nyeste materiale til hjælp, og vi yder altid en hurtig og effektiv service. Vi elsker glade og tilfredse kunder. Derfor er vi det trygge valg, når du skal bruge en autoriseret kloakmester til at udføre en slamsugning i Lyngby.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Lyngby – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til, at ABN Kloakteknik skal stå for din slamsugning i Lyngby-Taarbæk.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og vi har mange års erfaring med at stå for slamsugninger i Lyngby-Taarbæk.

Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at rykke ud til virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til din brønd/kloak lige meget hvor, den befinder sig på din grund.

Vi er medlem af