Slamsugning Køge

ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Køge for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller du kan læse mere om slamsugning her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Køge

Stiger vandet i toilettet, når du skylder ud? Er vandet meget langsomt om at løbe ud i afløbet, når du har været i bad eller vasket op? Det kan være tegn på, at din kloak trænger til en slamsugning. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med slamsugning i Køge. En slamsugning består kort sagt af en højtryksspuling af din kloak, hvorefter alt fedt, slam, grus og så videre bliver suget op. På den måde kan det ikke sætte sig fast igen med det samme. Hvis din kloak er svært tilgængelig, har vi en mini slamsuger, vi kan bruge. Det kan komme til alle steder, fra baggårde og parker til kolonihuse og parkeringskældre.

Hvis uheldet skulle være ude, og du akut har brug for hjælp, tilbyder ABN Kloakteknik døgnservice i hele Køge, fra Herfølge til Borup og alle byer derimellem. Vi er klar til at rykke ud, når du har brug for os. Vi står med glæde for din slamsugning i Køge, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening eller noget helt fjerde. Kontakt os for et godt og uforpligtende tilbud i dag. Du kan finde vores kontaktinformation her. 

slamsugning København
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik er et veletableret firma med mange års erfaring med slamsugning i Køge. Vi ved af erfaring, at hvis kloakken er tilstoppet, løser en slamsugning ofte problemerne. Nogle gange kan underliggende problemer dog være skyld i tilstopningen, for eksempel hvis der er rørbrud eller tegn på rotter. Derfor kan det være en god ide, at vi udfører en tv-inspektion. Den vil give os et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. Læs mere om TV-inspektioner her. Hvis der skulle være tegn på rørbrud, kan vi stå for reparationen af disse. Skulle der være tegn på rotter, kan vi installere en rottespærre. En rottespærre stopper rotterne fra at få adgang til din kloak og gennem den din bolig. Rotter er skadedyr, der meget hurtigt kan lave skader for mange tusinde kroner. Hvis de først finder vej til din bolig, kan de være meget svære at komme af med igen. I tvivl om, om en rottespærre er det rigtige for din kloak? Så læs mere om rottespærrer her.

slamsugning København
slamsugning København

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Køge

Når du skal have udført en slamsugning i Køge, er det altid en god ide at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi skal leve op til specifikke krav og standarder. Det er også din garanti for, at alt arbejde bliver udført korrekt og lovligt. Du kan finde mere om vigtigheden af at vælge en autoriseret kloakmester her. 

Når ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Køge, er du i trygge hænder. Vores professionelle medarbejdere yder altid en omhyggelig og effektiv service. Som firma sætter vi altid kvalitet og pålidelighed i højsæde. Vi indgår gerne i dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den bedste løsning for din kloak.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Køge – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til hvorfor, ABN Kloakteknik skal stå for din slamsugning i Køge.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med slamsugning i Køge.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder – også baggårde, parker, parkeringskældre og kolonihaver.

Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at rykke ud til virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af