Slamsugning København

Har du brug for slamsugning i København, så kontakt ABN Kloakteknik. Vi har døgnbemanding og sidder altid klar, til at hjælpe dig med at løse dine kloakproblemer. Læs mere om slamsugning i København her på siden.

Slamsugning i København

Hvad enten du bor på Østerbro, i Brønshøj, eller i Valby, er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe med dine kloak problemer. Vi rykker med glæde ud til både private grundejere og firmaer med eget domicil i hele Storkøbenhavn. Vi har adgang til det nyeste udstyr, og vores mini slamsuger kan nemt og effektivt komme til steder, der ellers kan være besværlige at komme til. Det kan for eksempel være i parkeringskældre, i parker, baggårde eller i kolonihaver. Så hvis du oplever lugtgener, tilstopning af vask eller, at vandet stiger i dit toilet, når du skylder ud kan du have brug for slamsugning i København. Kontakt ABN Kloakteknik, vi har døgnbemanding og er altid klar, til at komme med et løsningsforslag og et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

slamsugning København
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor vælge slamsugning

Slamsugning er en hurtig og effektiv løsning, hvis din kloak er tilstoppet. Til forskel fra en kloakspuling, hvor kloakken bliver højtryksspulet, sørger slamsugeren ved en slamsugning for at samle alt grus, slam, blade, feds og så videre op efter højtryksspulingen. På den måde stopper kloakken ikke til igen med det samme. Nogle gange kan tilstopning af kloakrør skyldes andre grunde end grus og slam i rørene. Trærødder kan skabe brud på kloakrør, og rotter kan bygge reder i din kloak. Begge ting leder til tilstoppede kloakrør. Og her en slamsugning ikke nødvendigvis nok til at udrede problemerne. Hos ABN Kloakteknik tilbyder vi også tv-inspektion, så vi kan se præcis hvad problemet er. Læs mere om TV-inspektion her. Vi kan også både hjælpe med at opsætte rottespærre og udbedre rørbrud. Læs mere om installation af rottespærre her. Og læs mere om rørbrud her. Vi tilbyder ikke bare slamsugning i København. Vi har mange services, så vi kan hjælpe dig med at finde en løsning til lige netop dit problem.

slamsugning København
slamsugning København

Autoriseret kloakmester tilbyder også slamsugning i København

Hos ABN Kloakteknik elsker vi tilfredse kunder. Derfor er vores erfarne og professionelle fagpersoner altid klar til at indgå i dialog med dig, så vi i fællesskab kan komme frem til en løsning, der dækker dine kloak behov. Som grundejer i Københavns kommune er det din pligt at sørge for, at de brønde og kloakrør der er på din grund, er fuldt funktionelle. Bolius har skrevet en artikel om, hvad du selv kan gøre for at vedlige golder klaokker og brønde. Du kan læse artiklen her. Nogle gange er du dog nødt til at kontakte en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi er ikke kun autoriserede kloakmestre men også medlem af Byg Garanti. Se mere om Byg Garanti her. Så du kan trygt vælge ABN Kloakteknik, hvis du har brug for pålidelig og effektiv slamsugning i København.

 

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til slamsugning i København

Her kan du få et kort overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til slamsugning i København:

Vi har adgang til det nyeste materiale. Vores udstyr og biler er special designet og vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder.

Vi er autoriserede kloakmestre med mange års erfaring. Vi er klar til rensning af alt fra kloakrør til brønde til septiktanke.

Hos ABN Kloakteknik har vi døgnbemanding,. Så du er meget velkommen til at kontakte os når som helst, hvad enten uheldet er ude, eller du ønsker et rutine tjek af dine kloakrør.

Vi er medlem af