Slamsugning Hørsholm

ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Hørsholm for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Og læs mere om slamsugning i Hørsholm her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Hørsholm

Er din kloak tilstoppet og trænger den til en slamsugning? Så læs med her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med slamsugning i Hørsholm. Vi rykker med glæde ud og står for slamsugningen for virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre. Når vi står for din slamsugning, besøger vi dig med vores spulevogn. Først højtryksspuler vi din kloak, så al slam, grus, fedt med mere bliver løsnet. Derefter suger vi det op, så det ikke sætter sig fast i din kloak igen. Vi har også en smart mini slamsuger, der kan komme til alle steder – også baggårde, parkeringskældre og kolonihaver.

ABN Kloakteknik tilbyder døgnservice, så vi er altid klar til at rykke ud til akut opståede problemer. Vi står med glæde for slamsugninger i hele Hørsholm Kommune, fra Rungsted Kyst til Sjælsmark. Kontakt os i dag, hvad enten du akut har brug for hjælp eller ønsker et godt og uforpligtende tilbud. Du kan hurtigt finde vores kontaktinformation her.

slamsugning Herlev
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik har udført mange slamsugninger i Hørsholm og omegn. Derfor ved vi af erfaring, at en slamsugning ofte løser problemet, hvis din kloak er tilstoppet. Nogle gange kan en tilstopning af kloakken dog være tegn på, at der er andre problemer med kloakken. ABN Kloakteknik kan udføre en tv-inspektion  af din kloak. En tv-inspektion kan give os et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Den vil kunne fortælle os om der gemmer sig rotter i din kloak eller om der skulle være tegn på rørbrud. Hvis der skulle være rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe med reparationen af dem. Hvis der skulle være tegn på rotteaktivitet, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. En rottespærre vil sørge for, at rotterne ikke længere kan få adgang til din kloak. Når først rotterne har bygget reder, eller fundet adgang til din bolig, kan de være meget svære at komme af med igen. Vi er også autoriseret rottespærremontør. Læs mere om fordelene ved en rottespærre her.

slamsugning Herlev
slamsugning Herlev

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Hørsholm

Når du skal have udført en slamsugning i Hørsholm kommune, kan det godt være svært at beslutte sig for, hvilket kloakfirma man skal kontakte. Generelt set er det altid en god ide at vælge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til jobbet. Som autoriseret kloakmester skal vi leve op til specifikke krav og standarder. Det er også din sikring for, at alt arbejdet bliver udført korrekt og lovligt. Du kan læse mere om hvorfor, det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her. 

Når ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Hørsholm, er du i trygge hænder. Vi sætter pålidelighed og kvalitet i højsæde. Derudover arbejder vi altid på at yde en hurtig og effektiv service.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Hørsholm – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til hvorfor, ABN Kloakteknik skal stå for din slamsugning i Hørsholm.

Som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring med slamsugninger i Hørsholm.

Vores smarte mini slamslamsuger kan komme til alle steder, fra baggårde til kolonihaver.

Vi tilbyder døgnservice til private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Vi er medlem af