Slamsugning Høje Taastrup

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi udfører slamsugning i Høje Taastrup for boligejere, virksomheder osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om slamsugning her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Høje Taastrup

Skal du bruge en autoriseret kloakmester til at stå for en slamsugning i Høje Taastrup? Så se her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med at stå for slamsugninger i hele Høje Taastrup Kommune, fra Fløng og Hedehusene til Taastrup og alle byer derimellem. Når vi står for din slamsugning, kommer vi forbi med vores spulevogn og højtryksspuler din kloak. Bagefter suger vi alt slam, sand, småsten, blade og så videre op, så det ikke kan sætte sig fast igen. Vi har også en smart mini slamsuger. Det betyder, at vi kan komme til din brød eller kloak, lige meget hvor den befinder sig henne. ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Høje Taastrup for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi tilbyder endda døgnservice og hjælper gerne ved akut opståede problemer. Kontakt os i dag, hvad enten du ønsker et godt og uforpligtende tilbud eller akut har brug for hjælp. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Slamsugning Hvidovre
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med slamsugning i Høje Taastrup. Derfor ved vi, at en slamsugning ofte er løsningen på problemet, når din kloak er tilstoppet. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der er andre problemer med din kloak. Derfor tilbyder vi at udføre en tv-inspektion. Den vil nemlig give os et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Den vil kunne fortælle os, om der skulle være rørbrud. Hvis dette skulle være tilfældet, kan vi naturligvis hjælpe med reparationen. En tv-inspektion kan også fortælle os, om der skulle gemme sig rotter i din kloak. Læs mere om TV-inspektion her. Rotter kan meget hurtigt lave skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de finder vej til din bolig. Vi kan uden problemer installere en rottespærre i din kloak. Så kan rotterne ikke længere få adgang til din kloak. Læs mere om, hvad en rottespærre egentlig gør her.

slamsugning hvidovre
slamsugning hvidovre

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Høje Taastrup

Det kan godt være svært at beslutte sig for hvilken kloakmester, der skal stå for ens slamsugning i Høje Taastrup. Det er altid en god ide, at vælge en autoriseret kloakmester, som ABN Kloakteknik, til jobbet. Som autoriseret kloakmester skal vi leve op til visse krav og standarder. Det er også din garanti for, at alt arbejdet bliver udført korrekt og lovligt. Du kan læse mere, om hvorfor du altid skal vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her. 

ABN Kloakteknik elsker glade kunder. Derfor sætter vi altid pålidelighed og kvalitet i højsæde. Kort sagt er du i trygge hænder, når du vælger os til at udføre en slamsugning i Høje Taastrup. 

ABN Kloakteknik og slamsugning i Høje Taastrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, ABN Kloakteknik er det rette valg, når du skal have udført en slamsugning i Høje Taastrup.

ABN Kloakteknik er et veletableret firma, og som autoriseret kloakmester har vi mange års erfaring med slamsugning i Høje Taastrup.

Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at hjælpe private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger, kolonihusejere og så videre.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder – også i baggårde, parkeringskældre, parker og så videre.

Vi er medlem af