Slamsugning Hillerød

ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Hillerød for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Eller læs mere om slamsugning i Hillerød her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Hillerød

Er vandet meget lang tid om at løbe ud i afløbet, når du er i bad? Stiger vandet i toilettet, når du skylder ud? Det kan være tegn på, at din kloak trænger til en slamsugning. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billede. Vi er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med slamsugning i Hillerød. Når vi udfører en slamsugning i Hillerød, kommer vi forbi med vores spulevogn. Først højtryksspuler vi din kloak. Derefter suger vi blandt andet al grus, slam og sand op, så det ikke sætter sig fast med det samme igen i din kloak. Vi har også en smart mini slamsuger, der kan komme til alle steder blandt andet baggårde og kolonihaver. Vi tilbyder døgnservice til alle vores kunder, både private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre. Vi rykker med glæde ud til både akutte og planlagte opgaver i hele Hillerød Kommune, fra Nødebo til Skævinge og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

slamsugning Herlev
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med slamsugning i Hillerød. Derfor ved vi af erfaring, at en tilstoppet kloak ofte fungerer, som den skal, efter en slamsugning. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være et tegn på, at der er underliggende problemer med kloakken så som rørbrud eller rotter. Vi kan udføre en tv-inspektion af din kloak. En tv-inspektion vil give os et meget detaljeret billede af din kloak og dens tilstand. Læs om fordelene ved en TV-inspektion her. Hvis din kloak bliver tilstoppet på grund af rørbrud, kan vi hjælpe med af udbedre bruddene. Hvis der skulle gemme sig rotter i din kloak, kan vi installere en rottespærre. Rotter kan hurtigt lave ravage i din kloak, der kan ende med at være dyre at reparere. Rotter er også gode til at klatre og kan få adgang til din bolig via kloakrør og afløb. Når de først er flyttet ind i din bolig, kan de være svære at komme af med igen. Vi er naturligvis også autoriserede rottespærremontører. Du kan læse mere om installation af rottespærre her.

slamsugning Herlev
slamsugning Herlev

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Hillerød

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi skal leve op til specifikke krav og standarder. Det er også din garanti for, at alt arbejde på din kloak bliver udført korrekt og lovligt. Når du skal bruge en kloakmester til at udføre en slamsugning i Hillerød, er det altid en god ide at vælge en, der er autoriseret. Du kan læse mere om autoriserede kloakmestre her.

Udover at være autoriseret kloakmester, er ABN Kloakteknik et firma, der sætter kvalitet og pålidelighed i højsæde. Vi elsker glade kunder, og derfor arbejder vi altid på, at du får den bedst mulige oplevelse fra første kontakt til opgaven er fuldført. Du er kort sagt i trygge hænder, når du vælger ABN Kloakteknik til at udføre din slamsugning i Hillerød.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Hillerød – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til altid at bruge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en slamsugning i Hillerød.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med slamsugning i Hillerød kommune.

Vi tilbyder døgnservice og rykker med glæde ud til virksomheder med eget domicil, private grundejere, boligforeninger og så videre.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder – også i baggårde, parker, parkeringskældre og kolonihaver.

Vi er medlem af