SLAMSUGNING HERLEV

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I Herlev

Hvis du oplever tilstoppede kloakker, så kontakt ABN Kloakteknik. Vi klarer alt fra kloakspuling til slamsugning i Herlev. Vi har døgnbemanding, så ring nu eller læs mere her på siden.

Slamsugning med mini slamsuger

Vi har adgang til det nyeste udstyr. Blandt andet vores mini slamsuger, som er ideel til steder, hvor en større bil ikke kan komme til.

Autoriseret kloakmester i Herlev

Vi er autoriserede kloakmestre, der kan løse mange kloak relaterede problemer, ikke kun slamsugning, men alt fra rottespærre til regnvandssikring.

Slamsugning med døgnservice

Vi har døgnbemanding. Så hvis du akut har brug for hjælp, hvad end du er boligejer, eller har firma domicil i Herlev, er vi altid klar til at hjælpe.

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Hvad er slamsugning?

  Hvis dine kloakrør og brønde er stoppede til, kan en slamsugning være løsningen på problemet. Lugtgener eller at vandet i vasken er langsomt om at løbe ud, kan være tegn på, at en kloak er stoppet til. Hos ABN Kloakteknik foregår en slamsugning ved, at vi kommer med vores special designede bil og udstyr. Vi højtryksspuler kloakken, hvorefter vores slamsuger suger alt det skidt, grus, fedt, blade og hvad der ellers befinder sig i kloakken op. På den måde sikre vi os, at slammet ikke sætter sig fast i dine rør igen. Hos ABN Kloakteknik er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Så hvis du har brug for slamsugning i Herlev, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi har endda  døgnbemanding, så der er altid nogle klar til at tale med dig og hjælpe dig med at finde en løsning på dine kloak problemer. Og det er hver eneste dag hele året rundt.
  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Hvorfor vælge slamsugning i Herlev?

  Nogle gange kan en kloakspuling være nok til at løse dit problem. Det smarte ved en slamsugning er dog, at vi sørger for at fjerne alt skidt fra dine kloakrør, så der ikke efter en kort periode opstår samme problem med tilstoppede rør. Hvis dine kloakrør er svære at komme til, for eksempel hvis det er kloakrør i en kolonihave, i en parkeringskælder, eller i en baggård, har vi en smart mini slamsuger, der let kan komme til. Ud over slamsugning i Herlev tilbyder vi også andre services, som det kan være fornuftigt at benytte sig af. Hvis du eksempelvis er bekymret om der er rotter i dine kloakrør, kan vi som autoriserede rottespærremontører opsætte rottespærre. En tv-inspektion kan fortælle os, om der er revner eller lækager i rørene. Læs mere om rottespærre her. Og læs mere om fordelene ved en TV-inspektion her. Vores slamsuger er også meget effektiv til at suge vand op, hvis du skulle opleve oversvømmelse. Vi har døgnbemanding, så vi sidder altid klar, til at hjælpe dig, så vi kan minimere (vand)skader i din bolig.

  Slamsugning i Herlev

  Som grundejer i Herlev kommune er det din pligt at sørge for, at de kloakrør og brønde, der er placeret på din grund, fungerer optimalt. Det er også grundejeren eget problem, hvis der er problemer med vand i kælderen efter kraftige regnskyl. Du kan eventuelt læse mere om kloak i Herlev Kommune her. Som autoriseret kloakmester er ABN Kloakteknik klar til at hjælpe med både vandopsugning og slamsugning i Herlev. Vores professionelle medarbejdere har erfaring og er altid glade for at indgå i en dialog med dig. Sammen kan vi finde den bedste og mest effektive løsning på dine problemer med kloakken. Vi er medlem af Byg Garanti og vores højeste prioritet er, at efterlade vores kunder med et godt resultat, som de kan være tilfredse med. Når vi laver en aftale, overholder vi den, og vi sørger for at udføre et professionelt og omhyggeligt stykke arbejde. Du kan trygt overlade dine kloakbehov til os.
  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af