SLAMSUGNING GLOSTRUP

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I GLOSTRUP

Hvis du har behov for slamsugning i Glostrup, så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi har døgnbemanding og sidder klar til at hjælpe dig med dine kloakbehov. Læs mere her på siden.

Slamsugning med døgnservice

Vi har døgnbemanding, så du kan kontakte os, når det passer dig. Så hvad enten du er boligejer, virksomhedsejer eller ejendomsadministrator, vi kan hjælpe dig med at finde en løsning på kloakproblemet

Slamsugning med mini slamsuger

Vores effektive mini slamsuger kan komme til alle steder, selv i baggårde, kolonihaver, parkeringskældre, parker og så videre.

Autoriseret Kloakmester

Vi er autoriserede kloakmestre med mange års erfaring. Vores personale er veluddannet, og det betyder, at du trygt kan vælge os, når det kommer til dine kloak behov.

Har du et spørgsmål?
Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Hvorfor vælge slamsugning

  Hvis du pludselig oplever, at dine afløb lugter eller at toiletter og afløb stopper til, kan det være tegn på, at der er noget, der blokerer dine kloakrør. Nogle gange kan problemet løses med en højtryksspuling. Andre gange er der så meget skidt i kloakken, at en slamsugning er en bedre løsning. Ved en slamsugning bliver alt grus, slam, fedt, blade, og hvad der ellers kan samle sig i en kloak suget op af vores effektive slamsuger. ABN Kloakteknik har mange års erfaring med både kloakspuling og slamsugning i Glostrup og med vores smarte mini slamsuger, er der intet sted, vi ikke kan komme til. Vi kan blandt andet bruge vores minislamsuger i parkeringskældre, kolonihaver med mere. Ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi har døgnbemanding, så du er velkommen til at kontakte os hele døgnet. Og det er alle dage hele året rundt. Du kan udfylde vores kontaktformular her på siden. Så skal vi hurtigst muligt kontakte dig.

  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  ABN Kloakteknik og Slamsugning i Glostrup

  Som grundejer er det din pligt at sørge for, at kloakrør og brønde på din grund er vedligeholdt. For de skal kunne håndtere det vand, der skal igennem rørene hver dag. Kloakrør holder generelt set længe, men det betyder ikke, at der ikke kan opstå problemer, andet end tilstopning af rør. Hvis der er mistanke om andre problemer end tilstopning, kan det være en god ide, at få foretaget en tv-inspektion i forbindelse med en slamsugning. En tv-inspektion kan eksempelvis afsløre om træers rødder har forsaget brud på kloakrøret, eller om rotter har bygget reder i rørene. Læs mere om TV-inspektion her. Eller se her hvad vi kan tilbyde af rottespærre. Vi anbefaler, at man får foretaget enten en spuling eller slamsugning af kloakken inden, vi laver en tv-inspektion. Det giver bedre udsyn og dermed et klarere billede af, hvilke problemer, der eventuelt er.

  Autoriseret kloakmester tilbyder slamsugning i Glostrup

  Det er meget vigtigt, at du vælger den rette kloakmester til at løse de problemer, du kan opleve med din kloak. At vælge ABN Kloakteknik, er at vælge en autoriseret kloakmester. Vi har ikke bare har mange års erfaring, men også ansat professionelle fagpersoner. Vi er altid klar til at indgå i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning til dine kloak behov. Vores udstyr, biler og mini slamsuger er specielt designet til opgaven. Det gør, at vi kan yde en hurtig og effektiv service. Det gælder hvad enten, du som borger i Glostrup har brug for slamsugning, kloakspuling eller at få sat rottespærre i din kloak. Vi er medlem af Byg Garanti, så du kan trygt vælge ABN Kloakteknik, til din opgaven med kloakken.

  Du kan læse mere om byggaranti her.

  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af