SLAMSUGNING GLADSAXE

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I GLADSAXE

Skal du bruge en autoriseret kloakmester til en slamsugning i Gladsaxe? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi tilbyder døgnservice og vores erfarne medarbejdere er altid klar til at hjælpe. Læs mere om ABN Kloakteknik og slamsugning i Gladsaxe her på siden.

Professionel autoriseret kloakmester med døgnservice

Vores professionelle og erfarne medarbejdere er klar døgnet rundt til at hjælpe både virksomheder og private med deres kloakproblemer.

Slamsugning med mini slamsuger

Vores mini slamsuger kan komme til overalt, og vores store slamsuger er dit bedste våben mod en tilstoppet kloak.

Autoriseret Kloakmester

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med mange års erfaring med alt fra slamsugning til tv-inspektioner og installation af rottespærre.

Har du et spørgsmål?
Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Hvad er en slamsugning?

  Oplever du lugtgener fra dine afløb? Stiger vandet i dit toilet, når du skylder ud? Er vandet langsom om at løbe ud i afløbet? Det kan alt sammen være tegn på, at din kloak er tilstoppet. Når ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Gladsaxe foregår det på den måde, at vi kommer forbi din adresse med vores specialdesignede bil. Først højtryksspuler vi din kloak. Det løsner alt slammet og andet skidt og snavs, som sidder fast i kloakken. Derefter suger vi slammet og andet løs materiale op med vores smarte slamsuger. Så kan du være sikker på, at kloakken ikke stopper til igen lige med det samme. Hvis din kloak skulle være svært tilgængelig, er det ikke noget problem for ABN Kloakteknik. Vi har nemlig en smart mini slamsuger, der kan komme til alle steder. Så vi kan også komme forbi sommerhuset, kolonihaven og så videre. ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning for både virksomheder og private i hele Gladsaxe Kommune. Så kontakt os i dag for et godt tilbud, hvad enten du befinder dig i Buddinge eller Bagsværd eller en by derimellem. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, som du finder nederst på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Er en slamsugning i Gladsaxe nok?

  Ofte er en slamsugning nok, hvis din kloak ”bare” er tilstoppet. Nogle gange bliver en kloak dog tilstoppet på grund af for eksempel rørbrud eller rotter. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik, som autoriseret kloakmester, at udføre en tv-inspektion af dine kloakrør. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, præcis hvordan dine rør ser ud og om der skulle være rotter. Læs mere om TV-inspektion her. Hvis der er rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe med at reparere dem. Hvis vi finder tegn på rotter, kan vi installere en rottespærre. Rotter kan lave dyre skader på dine rør. Hvis de får adgang til din bolig, kan det også blive en dyr og ærgerlig affære. Derfor gælder det om at minimere omfanget af skader og rotter i dine kloakrør. Læs mere om fordelene ved en rottespærre her. Så selvom at ABN Kloakteknik er rigtig gode til at stå for slamsugning i Gladsaxe, er det lang fra det eneste, vi kan hjælpe dig med. Når det kommer til din kloak, er vi eksperter.

  Slamsugning i Gladsaxe

  Som privat grundejer i Gladsaxe Kommune er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør og brønde, der befinder sig på din grund, fungerer. Der er nogle ting, som du selv kan gøre, for at vedligeholde din kloak. Bolius har skrevet en informativ artikel om emnet. Du kan finde artiklen fa Bolius her.

  Nogle ting skal dog udføres af en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Når du vælger ABN Kloakteknik til din slamsugning i Gladsaxe, er du i trygge hænder. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring. Hos os er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi leverer altid en hurtig og effektiv service. Hos os er du i trygge hænder, hvad enten du skal have repareret dine kloakrør eller have udført en slamsugning i Gladsaxe.

  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af