Slamsugning Furesø

ABN Kloakteknik udfører slamsugning i Furesø Kommune for virksomheder, private grundejere, boligforeninger osv. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan også lære mere om slamsugning her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Furesø Kommune

Bor du i Furesø Kommune, og trænger din kloak til en slamsugning? Så se her! ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med slamsugninger i Furesø Kommune. Når vi står for din slamsugning i Furesø Kommune, kommer vi forbi med vores spulevogn og højtryksspuler din kloak. Derefter suger vi al slam, grus, fedt og så videre op, så det ikke tilstopper kloakken med det samme igen. Vi har også en smart mini slamsuger, der kan komme til alle steder – også parkeringskældre, baggårde, kolonihaver, parker og så videre. ABN Kloakteknik udfører slamsugninger i Furesø Kommune for private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger med mere. Vi tilbyder døgnservice til alle vores kunder, og vi er altid klar til at rykke ud både efter aftale og ved akut opstående problemer. Vi kommer med glæde på besøg hos dig hvad enten du bor i Farum, Hareskovby eller en by derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud.  Du kan finde vores kontaktinformationer her.

slamsugning glostrup
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

ABN Kloakteknik har som sagt mange års erfaring med slamsugning i Furesø Kommune. Derfor ved vi af erfaring, at hvis din kloak er tilstoppet, er problemet ofte løst efter en slamsugning. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der er underliggende problemer med kloakken så som rørbrud eller rottereder. Derfor tilbyder vi at udføre en tv-inspektion, så vi kan få et klart billede af din kloak og dens tilstand. Læs mere om fordelene ved en TV-inspektion her. Hvis der er rørbrud, kan vi naturligvis stå for udbedringen af disse. Hvis der skulle gemme sig rotter i din kloak, kan det være en god ide at få installeret en rottespærre. En rottespærre vil stoppe rotterne fra at få adgang til dine kloakrør og gennem dem din bolig. Rotter er skadedyr, der meget hurtigt kan lave skader for mange tusinde kroner. Læs mere om rottespærrer her.

slamsugning glostrup
slamsugning glostrup

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Furesø Kommune

Når du skal bruge en kloakmester til at stå for din slamsugning i Furesø Kommune, er det altid en god ide at vælge en, der er autoriseret. ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Det er også din garanti for, at alt arbejdet bliver udført korrekt og lovligt. Du kan læse mere om vigtigheden ved at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her.

Hos ABN Kloakteknik elsker vi glade kunder. Derfor sætter vi pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vores ansatte har den helt rigtige erfaring og ekspertise til at yde en professionel og effektiv service til alle vores kunder. Kort sagt er du i trygge hænder, når du vælger ABN Kloakteknik til at stå for din slamsugning i Furesø Kommune.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Furesø Kommune – en opsummering

Her kan du finde tre gode grunde til at vælge ABN Kloakteknik, når du skal have udført en slamsugning i Furesø Kommune.

Som autoriseret kloakmester har ABN Kloakteknik mange års erfaring med slamsugning i Furesø Kommune.

Vi tilbyder døgnservice og rykker med glæde ud til private grundejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger og så videre.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder, inklusiv parkeringskældre, parker, kolonihaver, baggårde med mere.

Vi er medlem af