Slamsugning Frederiksberg

ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning på Frederiksberg. Vores erfarne medarbejdere er altid klar til at hjælpe dig hvad enten du er virksomhed eller privat. Kontakt os i dag for et godt tilbud. Og læs mere om ABN Kloakteknik og slamsugning her på siden.

Hvad er en slamsugning?

Oplever du, at vandet er meget lang tid om at løbe ud i afløbet? Stiger vandet i dit toilet, når du skylder ud? Oplever du lugtgener fra dine afløb? Det kan godt være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. Når ABN Kloakteknik står for slamsugningen på Frederiksberg, foregår det på den måde at vi kommer forbi med vores specialdesignede bil. Først spuler vi din kloak. Derefter suger vi alt slam, blade, grus, og hvad der ellers gemmer sig i din kloak, op. Hvis vi kun renser din kloak, kan du risikere, at kloakken stopper til igen ret hurtigt. Derfor er det en god ide, at få suget slammet op, så det ikke sætter sig fast igen. Vores mini slamsuger kan komme til alle steder, også hvis din kloak skulle gemme sig et svært tilgængeligt sted. Kontakt os i dag hvad enten du er privat eller virksomhed og skal bruge en slamsuger på Frederiksberg. Du finder vores kontaktinformation her.

slamsugning glostrup
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Løser en slamsugning mine kloakproblemer?

Hvis din kloak er blokeret på grund af slam, løser en slamsugning problemet. Nogle gange kan det dog vise sig, at der er andre problemer i kloakken. Som privat grundejer på Frederiksberg er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der er på din grund, fungerer. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik, som autoriseret kloakmester, en lang række andre services, og ikke bare slamsugning på Frederiksberg. Vi kan blandt andet udføre en tv-inspektion af din kloak. Den vil kunne fortælle os, om din kloak blev stoppet til for eksempel på grund af rørbrud eller rotter. Vi kan naturligvis hjælpe dig med en reparation af dine kloakrør. Hvis vi skulle finde tegn på rotter, kan vi installere en rottespærre. Så slipper du for, at rotterne laver ravage i dine rør, eller at de får adgang til din bolig. Rotter kan hurtigt lave skader for mange tusinde kroner. Læs mere om fordelene ved en rottespærre her.

slamsugning glostrup
slamsugning glostrup

ABN Kloakteknik – autoriseret kloakmester til slamsugning på Frederiksberg

Hos ABN Kloakteknik ved vi godt, at det kan være svært at vælge en kloakmester til at udføre en slamsugning på Frederiksberg. Det er altid en god ide, at vælge en kloakmester, der er autoriseret. Når en kloakmester, som ABN Kloakteknik, er autoriseret, betyder det, at vi skal leve op til visse standarder. Derudover kan du være sikker på, at alt arbejde bliver udført lovligt og korrekt. Du kan læse mere om vigtigheden af at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her. Når du vælger ABN Kloakteknik til at stå for slamsugningen på Frederiksberg, er du altid i trygge hænder. Vores ansatte er alle pålidelige og erfarne professionelle. Vi indgår gerne i en dialog med dig, så vi i fællesskab kan finde de rigtige løsninger. ABN Kloakteknik er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer. Med vores døgnbemanding kan vi altid ude en hurtig og effektiv service.

 

Hvorfor skal du vælge ABN Kloakteknik til slamsugning på Frederiksberg?

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du altid skal vælge ABN Kloakteknik, når dine kloakker trænger til en slamsugning på Frederiksberg.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Hos os er du altid i trygge hænder hvad enten du er en virksomhed eller privat.

Vi har døgnbemanding. Hvis uheldet er ude klokken 22.30 kan du sagtens ringe til os, så kommer vi og hjælper dig.

ABN Kloakteknik har en smart mini slamsuger der kan komme til steder, der ellers kan være svært tilgængelige, for eksempel i parkeringshuse, kolonihaver, parker, baggårde og så videre.

Vi er medlem af