Slamsugning Egedal

Skal du bruge en slamsugning i Egedal Kommune? Kontakt autoriseret kloakmester ABN Kloakteknik i dag. Vi tilbyder døgnservice og vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder. Læs mere om slamsugning i Egedal Kommune her på siden.

ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Egedal Kommune

Oplever du, at vandet stiger i toilettet, når du skylder ud? Eller at du står i vand til anklerne, når du tager et hurtigt brusebad? Det kan være tegn på, at din kloak er tilstoppet og trænger til en slamsugning. Når ABN Kloakteknik står for din slamsugning i Egedal Kommune, kommer vi forbi med vores smarte spulevogn og højtryksspuler din kloak. Derefter suger vi al slam, småsten, blade og hvad der ellers gemmer sig i din kloak op, så det ikke kan stoppe kloakken til igen. Vi har også en mini slamsuger, der uden problemer kan komme til i kolonihaver, parkeringskældre, baggårde og så videre. ABN Kloakteknik udfører slamsugninger for virksomheder, private grundejere, boligforeninger og så videre i hele Egedal Kommune, fra Smørum og Ganløse til Stenløse og Ølstykke og alle byer derimellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud på din slamsugning. Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at hjælpe dig. Du kan finde vores kontaktinformation her.

slamsugning glostrup
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Er en slamsugning nok?

ABN Kloakteknik er et veletableret kloakfirma, og vi har mange års erfaring med slamsugning i Egedal Kommune. Derfor ved vi også af erfaring, at hvis din kloak er tilstoppet, vil en slamsugning ofte løse problemet. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være et tegn på, at der er andre problemer med din kloak end bare en tilstopning. Derfor tilbyder vi at udføre en tv-inspektion. En tv-inspektion kan give os et meget klart billede af din kloak og dens tilstand. Den kan for eksempel afsløre, om der skulle gemme sig rotter og rottereder i din kloak. Læs mere om TV-inspektion her. Rotter er et stort problem i de danske kloakker, og rotter kan hurtigt lave skader for mange tusinde kroner – specielt hvis de finder adgang til din bolig. Skulle vi finde tegn på rotter, kan vi installere en rottespærre. Den sørger for, at rotterne ikke længere vil kunne finde vej ind i din kloak. Vi er naturligvis også autoriseret rottespærremontør, så vi ved heldigvis, hvad vi taler om. Læs mere om fordelene ved installation af rottespærre her.

slamsugning glostrup
slamsugning glostrup

ABN Kloakteknik – det sikre valg til at udføre en slamsugning i Egedal Kommune

Det kan godt være svært at finde det rette kloakfirma til at stå for din slamsugning i Egedal Kommune. Ud over at have mange års erfaring med slamsugning i Egedal Kommune, er ABN Kloakteknik også autoriseret kloakmester. Når et firma er autoriseret kloakmester, betyder det, at vi skal leve op til visse krav og standarder. Det betyder også, at alt arbejde bliver udført korrekt og lovligt. Du kan finde mere om hvorfor, det er vigtigt at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet her. 

Når du vælger ABN Kloakteknik, til at udføre din slamsugning i Egedal Kommune, er du i trygge hænder. Vi elsker glade kunder. Derfor leverer vi altid en hurtig og effektiv service med fokus på pålidelighed og kvalitet.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Egedal Kommune – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik til at udføre din slamsugning i Egedal Kommune.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester, og vi har mange års erfaring med slamsugning i Egedal Kommune.

Vi tilbyder døgnservice og er altid klar til at hjælpe private grundejere, virksomheder, boligforeninger og så videre, når din kloak har brug for en slamsugning.

Vores smarte mini slamsuger kan komme til alle steder, også i baggårde, parker, parkeringskældre og så videre.

Vi er medlem af