SLAMSUGNING BRØNDBY

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I BRØNDBY

Hvis du har kloak problemer i Brøndby, så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi tilbyder alt fra rottespærre til slamsugning i Brøndby og vi har døgnbemanding. Læs mere her på siden.

Slamsugning med mange års erfaring

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med slamsugning i Brøndby og omegn. Du kan kontakte os døgnet rundt, hvad enten du har akut brug for os, eller mistanke om en tilstoppet kloak

Slamsugning af autoriseret kloakmester

Vi er autoriserede kloakmestre, der yder en hurtig og effektiv service. Intet job er for stort eller småt til os. Vi har det nyeste materiale til at hjælpe, inklusiv en mini slamsuger, så vi kan minimere omfanget af skader på dine kloakrør

En tryg samarbejdspartner

ABN Kloakteknik er medlem af Byg Garanti. Så du kan trygt vælge os som din samarbejdspartner, når det kommer til kloakrelaterede problemer som slamsugning i Brøndby

Har du et spørgsmål?
Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Slamsugning i Brøndby

  Hvis du oplever, at din kloak stopper til, eller at dine afløb er begyndt at lugte, tyder det på, at din kloak kunne trænge til at blive renset. Det er heldigvis noget vores kloakmestre her hos ABN Kloakteknik ved alt om. Vi er altid klar til at indgå i en dialog med vores kunder, så vi kan finde den perfekte løsning for dig. Nogle gange kan problemet løses med en kloakspuling. Ofte er der dog brug for slamsugning, hvor vi ikke kun spuler kloakken, men også suger mere faste materialer så som grus og fedt op, så kloakken er fri igen. Alle vores kloakmestre er autoriserede, professionelle fagpersoner, der med vores specieldesignede udstyr kan hjælpe dig med at løse lige netop dit kloak problem. For eksempel kan  vores mini slamsuger komme til alle steder. Det kan blandt andet være i kolonihaver, parkeringskældre, haver med mere. Vi har døgnbemanding, så hvis uheldet er ude, kan du kontakte os hele døgnet rundt. Og det kan du hver eneste dag hele året rundt. Du kan også udfylde kontaktformularen nedest på siden. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Erfaren hjælp til slamsugning i Brøndby

  Hvis din kloak er stoppet til, kan det give mange gener.  Ikke kun lugtgener, men vandet kan have svært ved at løbe ud af for eksempel din vask, eller vandet kan stige i toilettet, hvilket kan lede til oversvømmelser. Derfor er det vigtigt hurtigt at kontakte en autoriseret kloakmester, der kan hjælpe med dit problem. Hos ABN Kloakteknik kan vi ikke bare tilbyde slamsugning i Brøndby, men også en hel række andre services, der kan være relevante for dig. Vi kan for eksempel også tilbyde TV-inspektion. TV-inspektion kan være en god ide, hvis der mistanke om eventuelle brud på kloakrørene. Læs mere om TV-inspektion her. Vi kan ligeledes hjælpe med at opsætte rottespærrer, hvis der er rotter, eller mistanke om rotter i kloakrørene. Læs om rottespærrer her. Du kan trygt lægge dine kloakbehov i vores hænder. Vi skal nok sørge for en hurtig og rigtig løsning til din kloak.

  Men hvad er egentlig forskel på kloakspuling og slamsugning? Ved en kloakspuling højtryksspuler man kloakken. Men ved en slamsugning spuler vi kloakken og renser den for al grus, slam, sand og så videre, som kan ligge i kloakken og være til gene.

  Alle i Brøndby kan få brug for slamsugning

  Hvad enten du privat grundejer eller din virksomhed har eget domicil, du er forpersonen i en boligforening eller i et boligselskab, er du altid meget velkommen til at kontakte ABN Kloakteknik. Så kan vi  hjælpe dig med at sørge for, at de kloakrør og brønde, der er på din grund, fungerer som de skal. Det er din pligt som grundejer at sørge for, at de kloakrør og brønde der er på din grund, er vedligeholdt. De skal kunne håndtere det vand, der kommer, både fra bygningen og når det regner. Du kan læse mere i en artikel fra Bolius, hvad du selv kan gøre, for at vedligeholde dit kloaksystem. Du finder artiklen her. Husk at visse ting skal udføres af en autoriseret kloakmester. Vores medarbejdere hos ABN Kloakteknik er pålidelige, og vi er altid klar til udredning af kloakproblemer med vores effektive udstyr. Og med vores mini slamsuger, er der ingen steder vi ikke kan komme til. Vi kan blandt andet slamsuge i parkeringskældre, kolonihaver, haver og meget andet.

  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af