SLAMSUGNING BALLERUP

Pris fra 1275 kr.

ABN KLOAKTEKNIK OG SLAMSUGNING I BALLERUP

ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning i Ballerup, hvis du har brug for hjælp ved vandskade eller stoppet kloak, så læs mere her på siden.

Slamsugning for private og erhverv

ABN Kloakteknik laver slamsugning for private grundejere, virksomheder og boligforeninger

Slamsugning med mobil slamsuger

Vi renser alt fra faldstammer, brønde til septiktanke. Og med vores smarte, mobile slamsuger, kan vi komme ind overalt

Altid klar til hjælp med døgnservice

Vi har døgnservice, og er klar til at rykke ud når du har brug får det, hver dag året rundt

Har du et spørgsmål? Udfyld formularen og spørg os i dag

Ved Akut behov for hjælp ring til os på 32 15 29 29

  Slamsugning
  TV-inspektion
  Kloakrensning
  Autoriseret Kloakarbejde

  Hvad kan vi hjælpe med?

  Autoriseret kloakmester

  TV-inspektion

  Regnvandssikring

  Slamsugning

  Anlægsgartner

  Entreprenør

  Kloakservice

  Slamsugning i Ballerup – hvornår?

  Hos ABN Kloakteknik foregår en slamsugning ved, at vores specielle slamsuger bruges til at rense kloakrørene med vand. På den måde bliver alt slam, skidt, snavs og så videre løsnet i kloakken eller brønden. Slamsugning bruges som et nyttigt redskab, hvis kloakken er tilstoppet. Det kan for eksempel være, at vandet i toilettet stiger, når du skylder ud i det. Eller at du oplever lugte fra afløb. Det kan begge være tegn på, at din kloak er tilstoppet og har brug for en kærlig hånd. Men er slamsugning så den rette løsning for dig, hvis din kloak er stoppet til? Svaret er: måske. Det kan være, at kloakken har brug for et kloakservice eller kloakspuling i stedet. Du kan læse mere om rensning af kloak her. Vi kan også foretage en TV-inspektion for at vurdere kloakkens tilstand. Det kan ofte være den bedste løsning, hvis du vil til bunds i, hvorfor din kloak er stoppet til. Du kan læse mere om TV-inspektion her. Du er også meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt, hvis du vil vide om slamsugning er den rette løsning for din kloak.
  Autoriseret Kloakarbejde
  Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

  Slamsugning i Ballerup for alle

  ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning af kloakken til alle lige fra private grundejere, virksomheder med eget domicil, andelsboligforeninger, boligselskaber og så videre. Vi udfører slamsugning hurtigt, effektivt og professionelt lige meget om opgaven er stor eller lille.Vores store slamsuger kan effektivt rense brønde, faldstammer, septiktanke og så videre. Ved septiktanke er det vigtigt at huske på, at du ikke selv må rense den. Der skal du have en slamsuger på opgaven. Ballerup Kommune har fastsat regler for, hvor ofte du som minimum skal tømme din septiktank. Det kan du finde mere information om her. Og vores smarte mini slamsuger, som er en mobil slamsuger, kan komme ind overalt. Det betyder, at vi blandt andet også kan lave opgaver, hvor det ellers kan være svært for en stor slagsugerbil at komme ind. Det kan blandt andet være i kolonihaver, parkeringskældre, parker, baggårde og så videre.

  Slamsugning i Ballerup med døgnvagt

  Det er aldrig til at forud se, hvornår kloakken bliver tilstoppet eller hvornår kælderen eller kolonihaven bliver oversvømmet. Og derfor har ABN Kloakteknik døgnvagt. Det betyder, at vi er klar til at rykke ud, når du har brug for os lige meget, om det er nytårsaften eller den vådeste sommerdag i mands minde. Vi rykker ud med kort varsel i hele Ballerup og hjælper dig med stoppet kloak eller oversvømmelse, når du har brug for det hver dag hele året rundt. Fra vores base i Hvidovre kan vi være hurtigt fremme og hurtigt gå i gang med at løse problemet. Især ved vandskade er det vigtigt, at gå hurtigt til værks for at minimere omfanget af vandskaden. Men også en stoppet kloak, kan skabe store problemer, og derfor er det altid en god ide, at ringe efter hjælp, når kloakken stopper til, og du ikke selv kan løse problemet.Kontakt os hvis du har akut brug for slamsugning i Ballerup. Eller kontakt os, for en uforpligtende snak eller tilbud på netop din opgave.
  slamsugning hvidovre, slamsugning, slamsugning hørsholm

  Vi er medlem af