Vælg en side

Slamsugning Ballerup

ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning i Ballerup, hvis du har brug for hjælp ved vandskade eller stoppet kloak, så læs mere her på siden.

Slamsugning i Ballerup – hvornår?

Hos ABN Kloakteknik foregår en slamsugning ved, at vores specielle slamsuger bruges til at rense kloakrørene med vand. På den måde bliver alt slam, skidt, snavs og så videre løsnet i kloakken eller brønden. Slamsugning bruges som et nyttigt redskab, hvis kloakken er tilstoppet. Det kan for eksempel være, at vandet i toilettet stiger, når du skylder ud i det. Eller at du oplever lugte fra afløb. Det kan begge være tegn på, at din kloak er tilstoppet og har brug for en kærlig hånd. Men er slamsugning så den rette løsning for dig, hvis din kloak er stoppet til? Svaret er: måske. Det kan være, at kloakken har brug for et kloakservice eller kloakspuling i stedet. Du kan læse mere om rensning af kloak her. Vi kan også foretage en TV-inspektion for at vurdere kloakkens tilstand. Det kan ofte være den bedste løsning, hvis du vil til bunds i, hvorfor din kloak er stoppet til. Du kan læse mere om TV-inspektion her. Du er også meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt, hvis du vil vide om slamsugning er den rette løsning for din kloak. Du finder vores kontaktinformation her.

slamsugning Ballerup
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Slamsugning i Ballerup for alle

ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning af kloakken til alle lige fra private grundejere, virksomheder med eget domicil, andelsboligforeninger, boligselskaber og så videre. Vi udfører slamsugning hurtigt, effektivt og professionelt lige meget om opgaven er stor eller lille.

Vores store slamsuger kan effektivt rense brønde, faldstammer, septiktanke og så videre. Ved septiktanke er det vigtigt at huske på, at du ikke selv må rense den. Der skal du have en slamsuger på opgaven. Ballerup Kommune har fastsat regler for, hvor ofte du som minimum skal tømme din septiktank. Det kan du finde mere information om her. 

Og vores smarte mini slamsuger, som er en mobil slamsuger, kan komme ind overalt. Det betyder, at vi blandt andet også kan lave opgaver, hvor det ellers kan være svært for en stor slagsugerbil at komme ind. Det kan blandt andet være i kolonihaver, parkeringskældre, parker, baggårde og så videre.

slamsugning ballerup
slamsugning ballerup

Slamsugning i Ballerup med døgnvagt

Det er aldrig til at forud se, hvornår kloakken bliver tilstoppet eller hvornår kælderen eller kolonihaven bliver oversvømmet. Og derfor har ABN Kloakteknik døgnvagt. Det betyder, at vi er klar til at rykke ud, når du har brug for os lige meget, om det er nytårsaften eller den vådeste sommerdag i mands minde. Vi rykker ud med kort varsel i hele Ballerup og hjælper dig med stoppet kloak eller oversvømmelse, når du har brug for det hver dag hele året rundt. Fra vores base i Hvidovre kan vi være hurtigt fremme og hurtigt gå i gang med at løse problemet. Især ved vandskade er det vigtigt, at gå hurtigt til værks for at minimere omfanget af vandskaden. Men også en stoppet kloak, kan skabe store problemer, og derfor er det altid en god ide, at ringe efter hjælp, når kloakken stopper til, og du ikke selv kan løse problemet.

Kontakt os hvis du har akut brug for slamsugning i Ballerup. Eller kontakt os, for en uforpligtende snak eller tilbud på netop din opgave. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om ABN Kloakteknik og slamsugning 

Hvis du vil have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til slamsugning i Ballerup, kan du læse mere her.

ABN Kloakteknik laver slamsugning for private grundejere, virksomheder og boligforeninger

Vi renser alt fra faldstammer, brønde til septiktanke. Og med vores smarte, mobile slamsuger, kan vi komme ind overalt

Vi har døgnservice, og er klar til at rykke ud når du har brug får det, hver dag året rundt

Vi er medlem af