Slamsugning Amager

Skal du bruge en slamsugning på Amager? Så kontakt ABN Kloakteknik for et godt tilbud i dag. Vi er autoriseret kloakmester og vi har døgnservice, så vi er altid klar til at hjælpe dig. Læs mere om ABN Kloakteknik her på siden.

ABN Kloakteknik tilbyder slamsugning på Amager

Oplever du, at vandet stiger i toilettet, når du skylder ud? Er vandet lang tid om at løbe ud i afløbet? Oplever du lugtgener fra afløb og toilet? Det kan godt være tegn på, at din kloak trænger til en slamsugning. Når ABN Kloakteknik står for slamsugningen, kommer vi forbi din adresse med vores smarte slamsuger. Først højtryksspuler vi din kloak, så alt slam, grus, blade og så videre bliver sprøjtet løs. Derefter suger vi det op. Vi har endda en smart minislamsuger, vi kan bruge, hvis dine kloakker skulle være svære at komme til. ABN Kloakteknik er det trygge valg, når du skal bruge en slamsuger på Amager. Vores professionelle medarbejdere overholder altid alle aftaler og vi er altid klar til at hjælpe – også om natten eller på helligdage. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud med vores slamsuger på hele Amager, fra Amagerbro til Dragør og Tårnby og alle byer derimellem. Kontakt os her i dag for et godt tilbud.

slamsugning Herlev
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Er en slamsugning nok?

Ofte er en slamsugning nok, til at løse dine kloakproblemer. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der gemmer sig andre problemer i din kloak. Som grundejer er du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Ud over slamsugning på Amager tilbyder ABN Kloakteknik en lang række andre services. For eksempel tilbyder vi at udfører en tv-inspektion. En tv-inspektion vil kunne fortælle os, om der er andre problemer i din kloak. Læs mere om TV-inspektion her. Hvis vi skulle finde rørbrud, kan vi naturligvis hjælpe dig med at udbedre det. Hvis vi finder tegn på rotter i din kloak, kan vi hjælpe dig med at installere en rottespærre. Rotter, der bygger reder i dine kloakrør, kan nå at lave skader for mange tusinde kroner. Specielt hvis de skulle få adgang til dit hus. Læs mere om fordelene ved en rottespærre her.

slamsugning Herlev
slamsugning Herlev

ABN Kloakteknik tilbyder autoriseret slamsugning på Amager

Når du vælger ABN Kloakteknik, når du skal bruge en slamsuger på Amager, er du i trygge hænder. Vi er autoriseret kloakmester med mange års erfaring. Derudover elsker vi glade kunder. Derfor overholder vi altid alle aftaler. Pålidelighed og kvalitet er i højsæde hos os. Vi indgår gerne i dialog med vores kunder, så vi i fællesskab kan finde den rette løsning for dig. Herudover er vi medlemmer af Byggaranti ordningen. Du kan læse mere om Byggaranti her. Når du skal bruge en autoriseret kloakmester til slamsugning på Amager, kan du være sikker på, at ABN Kloakteknik altid leverer en hurtig og effektiv service for både virksomheder og private.

Udfyld gerne vores kontaktformular, som du finder nederst på denne side, hvis du ønsker et uforpligtigende tilbud på slamsugning på Amager. Hvis du har akut brug for hjælp bedes du bruge vores akuttelefonnummer, som du finder her.

Hvorfor skal du vælge ABN Kloakteknik til slamsugning på Amager

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik når du skal bruge en samarbejdspartner til slamsugning på Amager.

ABN Kloakteknik har mange års erfaring med slamsugning på Amager. Vi har døgnbemanding og er altid klar til at hjælpe dig med dine kloakproblemer.

Som autoriseret kloakmester kan vi også hjælpe dig med en lang række andre opgaver, som for eksempel tv-inspektion og opsætning af rottespærre.

Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud og udfører slamsugning for både virksomheder og private på hele Amager, fra Dragør til Amagerbro og alle byer derimellem.

Vi er medlem af