Slamsugning Albertslund

Stopper dine afløb til? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi kommer med glæde forbi med vores slamsuger i hele Albertslund og sørger for, at dine kloakrør igen fungerer optimalt. Læs mere om os og slamsugning her på siden.

ABN Kloakteknik og slamsugning i Albertslund

Oplever du, at vandet stiger i dit toilet, når du skylder ud? Eller at vandet er meget langsomt om at løbe ud i dine afløb? Lugter dine afløb? Det kan alle være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. Når ABN Kloakteknik står for din slamsugning, kommer vi forbi med vores specialdesignede bil og højtryksspuler din kloak. Derefter suger vi alt slam, grus, blade, og hvad der ellers måtte befinde sig i din kloak op med vores smarte slamsuger. Så er vi nemlig sikre på, at det ikke sætter sig fast med det samme igen. Vi har endda en minislamsuger, vi kan bruge, hvis det skulle være besværligt at komme til din kloak. Hos ABN Kloakteknik elsker vi glade kunder. Derfor er du altid i trygge hænder hos os, når du skal bruge en slamsuger i Albertslund. Fra vores base i Hvidovre rykker vi ud døgnet rundt til hele Albertslund Kommune, fra Herstedøster til Vridsløselille og alle områder der i mellem. Kontakt os i dag for et godt og uforpligtende tilbud. Du kan finde vores kontaktinformation her.

slamsugning København
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Hvorfor vælge slamsugning?

Nogle gange kan vi løse dine kloakproblemer, ved bare at højtryksspule din kloak. Ofte er det dog ikke nok. Ved en slamsugning i Albertslund fjerner vi nemlig også det, der blokerer dine kloakrør. Så kan du være sikker på, at de ikke bliver blokeret igen lige med det samme. En stoppet kloak kan godt være tegn på, at der eventuelt er rørbrud. Hvis der er mistanke om det, kan vi udføre en tv-inspektion. En tv-inspektion giver os et overblik over, hvordan dine rør ser ud, og om der er nogle brud. Læs mere om TV-inspektion her. Den kan også fortælle os, om der er rotter i dine rør. Rottereder kan godt være med til at blokere dine rør. Derudover kan rotter godt finde på at gnave i dine rør, så de blive ødelagt. Hvis vi skulle finde rotter, kan vi tilbyde dig at installere rottespærre. Så kan rotterne ikke få adgang til dine rør igen. Læs mere om fordelene ved rottespærrer her.

slamsugning København
slamsugning København

Slamsugning i Albertslund Kommune

I Danmark har vi cirka 60.000 km privatejede kloakrør – og ledninger. Som grundejer i Albertslund i du forpligtet til at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Du kan læse mere om reglerne for kloaker i Albertslund kommune her. Som autoriseret kloakmester er ABN Kloakteknik altid klar til at hjælpe dig med slamsugning i Albertslund Kommune. Vores professionelle medarbejdere har mange års erfaring, så vi kan minimere omfanget af skader både på din kloak og dine bygninger. Hos ABN Kloakteknik er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Vi er medlem af Byggaranti, og vi er et veletableret firma med mange glade kunder bag os. ABN Kloakteknik er altid klar til at hjælpe dig, når du skal bruge en slamsugning i Albertslund, hvad enten du er virksomhed eller privat.

 

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik, når du skal bruge en slamsuger i Albertslund

Her kan du finde en kort opsummering over, hvorfor du altid skal vælge ANB Kloakteknik, når du har brug for en slamsugning i Albertslund:

Som autoriseret kloakmester kan ABN Kloakteknik ikke kun hjælpe dig med slamsugning i Albertslund. Vi kan hjælpe dig med alt fra tv-inspektion til installation af rottespærre.

Vores professionelle medarbejdere elsker glade kunder. Derfor yder vi altid en hurtig og effektiv service. Vi har endda døgnservice, så du kan ringe til os, når du har brug for os.

ABN Kloakteknik står gerne for slamsugningen i hele Albertslund Kommune for både virksomheder og private. Vores smarte minislamsuger kan komme til alle steder uden problemer.

Vi er medlem af