Rørbrud Rødovre

Oplever du, at der er brud på dine kloakrør i Rødovre? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe med at udbedre skaderne. Vi kan undersøge årsagen til rørbruddet og reparere kloakrørene. Du kan læse meget mere om årsagerne til rørbrud, og hvordan man kan afhjælpe rørbrud i Rødovre her på siden.

Rørbrud Rødovre – Hvad er årsagen til rørbrud i kloakken?

Der er faktisk mange grunde til, at du oplever brud på kloakrørene på din grund. Den mest oplagte grund er, at kloakrørene simpelthen er slidte. Ligesom med alt andet, bliver kloakrør slidte ved brug. Typisk siger man, at kloakrør i beton har en levetid på cirka 50 år, mens rør i plastik kan bruges i cirka 100 år. Så hvis du bor i en ældre bolig, hvor kloakrørene ikke har været skiftet eller efterset længe, kan der nemt opstå rørbrud på grund af slid og ælde.Men der er flere andre grunde til, at du kan opleve brud på kloakrør i Rødovre. Det kan nemlig også være træer og deres rødder, som ødelægger rørene. Det sker ved, at rødderne simpelthen trænger igennem kloakrørene, og derved opstår der brud.Rotter kan også skade kloakrør og stoppe kloakken til. En rotte kan hurtigt blive til mange. Og rotterederne kan let tilstoppe et kloakrør. Samtidig er rotter rigtig dygtige til at gnave i kloakledninger, hvilket hurtigt kan føre til skader eller ligefrem brud på kloakrørene.Hvis du har mistanke om, at der er rørbrud på dine kloakrør i Rødovre, bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt, så de kan hjælpe dig med en løsning.ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med døgnservice. Vi er professionelle fagfolk, som er specialister i kloakker og rørbrud. Derfor står vi klar til at hjælpe til dig med rørbrud og andre akutte kloakopgaver hver dag hele året rundt. Vi kan hjælpe dig hvad en det er rotter, rødder eller noget helt tredje, som har forårsaget skader på dine kloakrør. Fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt rykke ud ved akutte problemer med kloakken og sætte gang i reparationen.Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om rørbrud og hvilke muligheder, der er for reparation af rørbruddet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Rødovre. Du kan finde vores kontaktinformation her.Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok kontakte dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Rørbrud Rødovre – hvordan repareres rørbrud?

Og hvordan kan vi så reparere et rørbrud i Rødovre? Jo det kommer helt an på årsagen til rørbruddet. Der er nemlig stor forskel på, om det er rotter, rødder eller noget helt tredje, som har forårsaget rørbruddet. Lige meget hvad, starter vi altid med en TV-inspektion. Det er det vigtigste redskab, vi har ved rørbrud. Ved TV-inspektion fører vi et lille kamera ned i kloakken. Her kan vi følge med i, hvordan kloakkens generelle tilstand er, hvor der er rørbrud, og hvordan vi bedst reparerer rørbruddet. Du kan læse mere om TV-inspektion her.Kloakken vil ofte også blive spulet, så der ikke er skidt og snavs i, som kan blokere kloakrørene. Og så letter det også vores arbejde, da det er lettere at komme til i rørene. Hvis det er trærødder, som er skyld i rørbruddet, kan vi hjælpe med fjerne rødderne med rodfræsning. Ved en rodfræsning skæres de rødder, som har forårsaget rørbruddet, effektivt over, så de ikke længere er til gene.Selve rørbruddet kan muligvis løses ved en strømpeforing. En strømpeforing sker ved, at en glasfiberstrømpe pustes op og føres ned i det defekte kloakrør. Når det er på plads, er røret klar til brug igen. En strømpeforing er altså en slags nyt rør i det defekte rør, og kan forøge levetiden på din kloak. Strømpeforing kræver ikke opgravning af din grund. Du kan læse mere om strømpeforing her.Det kan også være, at dine kloakrør er meget beskadigede eller slidte. Og så kan det være, at en udskiftning af kloakrørene, kan være den bedste løsning. Det kan du læse mere om her.Uanset årsagen til rørbruddet, skal vi nok vejlede dig til den optimale løsning for din kloak. Vi har stor erfaring med alle slags kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Rotter i kloakken

Mange mennesker er efterhånden støt på rotter i det område, de bor. Enten på vejen, på grunden eller i grønne områder. Og der er noget om det. For på grund af de varme og milde vintre, vi oftere får i Danmark, kommer der flere rotter til. Rotter kan dog være et rigtig ærgerligt bekendtskab at have. I kloakken kan de lave rottereder, som stopper kloakken. Samtidig kan de gnave i kloakledningerne og forårsage rørbrud. Rotter er samtidig gode klatrere og kan uden besvær klatre igennem kloak, stikledning og faldstamme for eksempelvis at lande i toilettet. Her er der så fri adgang til resten af huset. Rotter kan derfor forårsage stor ravage i både kloak og hus.Derfor er vores anbefaling, hvis du opdager rotter på din grund eller i din kloak eksempelvis i forbindelse med en TV-inspektion, at få monteret en rottespærre.ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontør med mange års erfaring i montering af rottespærrer. En rottespærre er en forholdsvis simpel men virkelig effektiv måde, at holde rotterne ude af dine kloakrør og ledninger. Rottespærren har nemlig to klapper, som placeres i kloakledningen i brønden. Det gør, at vandet kan løbe igennem klapperne, men rotterne kan ikke komme ind. Du kan læse mere om vores arbejde med rottespærrer her.Og husk også, at du skal anmelde til kommunen, hvis du observerer rotter på din grund. Det kan du gøre til Rødovre Kommune her.Bolius har også lavet flere informative artikler om rotter, og hvordan du bekæmper dem. Blandt andet har de skrevet en artikel om, hvordan du undgår at få rotter i haven med gode tips og tricks. Du kan finde artiklen her.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og rørbrud i Rødovre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du bør vælge ABN Kloakteknik, hvis du skal have repareret rørbrud i Rødovre:

Rørbrud kan blandt andet skyldes rotter, slid eller rødder. Vi finder årsagen til rørbruddet med TV-inspektion.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med stor erfaring. Efter behov kan vi reparere rørbruddet med strømpeforing eller udskifte defekte kloakrør.

Vi kan udføre reparation af rørbrud i hele Rødovre Kommune for husejere, virksomheder, kolonihaveejere og så videre.

Vi er medlem af