Rørbrud Hvidovre

ABN Kloakteknik er din lokale kloakmester i Hvidovre, som kan hjælpe med rørbrud. Så har du mistanke om rørbrud i Hvidovre står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe med det samme. Du kan læse mere om, hvad der forsager rørbrud, og hvordan man kan reparere rørbrud her på siden. Eller du er velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Hvidovre.

Rørbrud Hvidovre – hvorfor er der rørbrud i min kloak?

Rørbrud i kloakken kan komme af mange årsager. En hyppig grund er simpelthen, at dine kloakrør desværre ikke lever evigt. Som med alle andre ting, bliver rørene slidte af brug. En tommelfingerregel siger, at kloakrør i beton kan leve cirka 50 år mens rør i plastik kan leve lidt længere; gerne op til 100 år. Hvis du passer godt på dine rør, kan de dog godt have en længere levetid. Så hvis du bor i et hus af ældre dato, hvor kloakrør ikke er efterset eller vedligeholdt, er der en stor sandsynlighed for, at det kan være slidt og ælde, som skyldes rørbruddet.Andre grunde til rørbrud kan være rotter. Når de først er kommet ind i kloakrørene formerer de sig hurtigt. De bygger reder og gnaver ofte i ledningerne. Rederne kan tilstoppe kloakken, og når de gnaver i ledningerne, kan de hurtigt lave huller og brud på ledningerne.Rødder fra træer kan også gøre store skader på dine kloakrør. De kan både tilstoppe kloakken og skabe skader og defekter.Hvis du har mistanke om, at der er rørbrud på dine kloakrør i Hvidovre, bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt, så de kan hjælpe dig med en løsning.ABN Kloakteknik er din autoriseret kloakmester med døgnservice. Vi er professionelle fagfolk, som er velbevandret i alt, der har med kloakken at gøre. Derfor står vi klar til at hjælpe til dig med rørbrud og andre akutte kloakopgaver hver dag hele året rundt. Vi kan rykke hurtigt ud til hele Hvidovre Kommune hvad enten du ejer en villa, et lejlighedskompleks, andelsforening, virksomhed, kolonihave og så videre.Kontakt os allerede i dag, hvis du vil vide mere om rørbrud og hvilke muligheder, der er for reparation af rørbruddet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Hvidovre. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Rørbrud Hvidovre – hvordan repareres rørbrud?

Hvordan vi reparerer et rørbrud i Hvidovre kommer an på, hvad årsagen til rørbruddet er. Vi vil altid starte med en TV-inspektion. Det er en fantastisk måde at se, hvor skaden er opstået, og hvad bruddet skyldes. Ved TV-inspektion føres et rør med et kamera med i kloakken. På vores skærm kan vi så følge med i kloakkens tilstand. Du kan læse mere om TV-inspektion her.Kloakken vil ofte også blive spulet, så der ikke er skidt og snavs i, som kan blokere kloakrørene. Og så lettere det også vores arbejde, så det er lettere at komme til i rørene. Hvis det er trærødder, som er skyld i rørbruddet, kan vi hjælpe med fjerne rødderne med rodfræsning. Ved en rodfræsning skæres rødder, som har sneget sig ind i kloakrøret effektivt over, så de ikke længere er til gene.Selve rørbruddet kan muligvis løses ved en strømpeforing. En strømpeforing sker ved, at en glasfiberstrømpe pustes op og føres ned i det defekte kloakrør. Når det er på plads, er røret klar til brug igen. En strømpeforing er altså en slags nyt rør i det defekte rør, og kan forøge levetiden på din kloak. Strømpeforing kræver ikke opgravning af din grund. Du kan læse mere om strømpeforing her.Det kan også være, at dine kloakrør er meget beskadigede eller slidte. Og så kan det være, at en udskiftning af kloakrørene, kan være den bedste løsning. Det kan du læse mere om her.Uanset årsagen til rørbruddet, skal vi nok vejlede dig til den optimale løsning for din kloak. Vi har stor erfaring med alle slags kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Rotter i kloakken

Flere og flere oplever, at der er rotter i deres kloakker eller observerer dem på grunden. Det skyldes især de varme og milde vintre, som vi oftere og oftere har i Danmark. Men rotter kan være et ærgeligt bekendtskab at have. De formerer sig lynhurtigt og kan lave store skader i kloakrørene. Samtidig kan er der også mulighed for, at de kan finde vej til dit hus og også lave skader og stor ravage her. Rotter en nemlig dygtige klatrere, og kan eksempelvis finde vej via en stikledning og op gennem faldstammen til toilettet. Herfra har de så adgang til resten af huset.Derfor er vores anbefaling, hvis du opdager rotter på din grund eller i din kloak eksempelvis i forbindelse med en TV-inspektion, at få monteret en rottespærre.ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontør med mange års erfaring i montering af rottespærrer. En rottespærre er en forholdsvis simpel men virkelig effektiv måde, at holde rotterne ude af dine kloakrør og ledninger. Rottespærren har to klapper, som placeres i kloakledningen i brønden. Det gør, at vandet kan løbe igennem klapperne, men rotterne kan ikke komme ind. Du kan læse mere om vores arbejde med rottespærrer her.Og husk også, at du skal anmelde til kommunen, hvis du observerer rotter på din grund. Det kan du gøre til Hvidovre Kommune her.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og rørbrud i Hvidovre – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, hvis du skal have repareret rørbrud i Hvidovre:

Rørbrud kan blandt andet skyldes rotter, slid eller rødder. Vi finder årsagen til rørbruddet med TV-inspektion.

Vi kan reparere rørbrud i Hvidovre med strømpeforing eller udskifte defekte kloakrør.

Vi er din lokale autoriseret kloakmester i Hvidovre og kan hjælpe med reparation af rørbrud i hele Hvidovre Kommune for husejere, virksomheder, kolonihaveejere og så videre.

Vi er medlem af