Rørbrud Glostrup

Hvis du oplever rørbrud på dine kloakrør i Glostrup, står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe med reparation af rørbrud. Du kan læse mere om, hvad der forsager rørbrud, og hvordan man kan bedst kan reparere rørbrud her på siden. Du er også meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Glostrup.

Rørbrud Glostrup – Årsagen til rørbrud

Der er ikke en grund men mange grunde til, at der kan komme rørbrud på dine kloakrør og ledninger. En typisk grund er, at kloakrør, som så meget andet, bliver slidt ved brug. Især ældre kloakrør kan være meget sårbare for skader og rørbrud. Et kloakrør holder i cirka 50 år, hvis det er lavet af beton. Er det lavet af plastik, kan det holde længere. Hvis du passer godt på din kloak, kan den sagtens holde længere. Men som sagt er slitage en hyppig årsag til, at der sker brud på kloakrør.En anden grund til brud på kloakrør er træer. Deres rødder kan simpelthen trænge igennem kloakrørene og forårsage skader på rørene og stoppe kloakken til.Rotter kan også skade kloakrør og stoppe kloakken til. En rotte kan hurtigt blive til mange. Og rotterederne kan let tilstoppe et kloakrør. Samtidig er rotte rigtig dygtige til at gnave i kloakledninger, hvilket hurtigt kan føre til brud på kloakrørene.Hvis du har mistanke om, at der er rørbrud på dine kloakrør i Glostrup, bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt, så de kan hjælpe dig med en løsning.ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med døgnservice. Vi er professionelle fagfolk, som er velbevandret i alt, der har med kloakken at gøre. Derfor står vi klar til at hjælpe til dig med rørbrud og andre akutte kloakopgaver hver dag hele året rundt. Vi kan hjælpe dig hvad en det er rotter, rødder eller noget helt tredje, som har forårsaget skader på dine kloakrør.Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om rørbrud og hvilke muligheder, der er for reparation af rørbruddet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Glostrup. Du kan finde vores kontaktinformation her.Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, som du finder nederst på denne side. Så skal vi nok vende retur hurtigst muligt.

Rørbrud Glostrup – hvordan repareres rørbrud?

Hvordan vi reparerer et rørbrud i Glostrup kommer an på, hvad årsagen til rørbruddet er. Vi vil altid starte med en TV-inspektion. Det er den bedste måde at få et overblik over, hvor skaden er opstået, og hvad bruddet skyldes. Ved TV-inspektion føres et rør med et kamera med i kloakken. På vores skærm kan vi så følge med i kloakkens tilstand. Du kan læse mere om TV-inspektion her.Kloakken vil ofte også blive spulet, så der ikke er skidt og snavs i, som kan blokere kloakrørene. Og så letter det også vores arbejde, da det er lettere at komme til i rørene. Hvis det er trærødder, som er skyld i rørbruddet, kan vi hjælpe med fjerne rødderne med rodfræsning. Ved en rodfræsning skæres rødder, som har sneget sig ind i kloakrøret effektivt over, så de ikke længere er til gene.Selve rørbruddet kan eventuelt løses ved en strømpeforing. En strømpeforing sker ved, at en glasfiberstrømpe pustes op og føres ned i det defekte kloakrør. Når det er på plads, er røret klar til brug igen. En strømpeforing er altså en slags nyt rør i det defekte rør, og kan forøge levetiden på din kloak. Strømpeforing kræver ikke opgravning af din grund. Du kan læse mere om strømpeforing her.Det kan også være, at dine kloakrør er meget beskadigede eller slidte. Og så kan det være, at en udskiftning af kloakrørene, kan være den bedste løsning. Det kan du læse mere om her.Uanset årsagen til rørbruddet, skal vi nok vejlede dig til den optimale løsning for din kloak. Vi har stor erfaring med alle slags kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Rotter i kloakken

Flere og flere oplever, at der er rotter i deres kloakker eller observerer dem på grunden. Det skyldes især de varme og milde vintre, som vi oftere og oftere har i Danmark. Men rotter kan være et trælst bekendtskab at have på sin grund. De formerer sig lynhurtigt og kan lave store skader i kloakrørene. Samtidig kan er der også mulighed for, at de kan finde vej til dit hus og også lave skader og stor ravage her.Derfor er vores anbefaling, hvis du opdager rotter på din grund eller i din kloak eksempelvis i forbindelse med en TV-inspektion, at få monteret en rottespærre.ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontør med mange års erfaring i montering af rottespærrer. En rottespærre er en forholdsvis simpel men virkelig effektiv måde, at holde rotterne ude af dine kloakrør og ledninger. Rottespærren har to klapper, som placeres i kloakledningen i brønden. Det gør, at vandet kan løbe igennem klapperne, men rotterne kan ikke komme ind. Du kan læse mere om vores arbejde med rottespærrer her.Og husk også, at du skal anmelde til kommunen, hvis du observerer rotter på din grund. Det kan du gøre til Glostrup Kommune her.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og rørbrud i Glostrup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du bør vælge ABN Kloakteknik, hvis du skal have repareret rørbrud i Glostrup:

Rørbrud kan blandt andet skyldes rotter, slid eller rødder. Vi finder årsagen til rørbruddet med TV-inspektion.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med stor erfaring. Efter behov kan vi reparere rørbruddet med strømpeforing eller udskifte defekte kloakrør

Vi kan udføre reparation af rørbrud i hele Glostrup Kommune for husejere, virksomheder, kolonihaveejere og så videre.

Vi er medlem af