Rørbrud Gladsaxe

Hvis du oplever rørbrud på dine kloakrør i Gladsaxe, står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe med reparation af rørbrud. Du kan læse mere om, hvad der forsager rørbrud, og hvordan man kan bedst kan reparere rørbrud her på siden.

Rørbrud Gladsaxe – Årsagen til rørbrud

Den typiske grund til, at du vil opleve rørbrud eller skader på dine kloakrør er simpelthen, at kloakrørene bliver slidte. Ligesom med alt andet materiale, har kloakrør også en forventet levetid – dog kan de holde længere, hvis der passes godt på dem. Som tommelfingerregel siger man, at rør i beton kan holde cirka 50 år, mens rør i plast kan holde cirka 100 år. Så hvis du bor i en bolig med ældre kloakrør, kan det være en god ide at få efterset rørene lidt oftere.Men som sagt er slitage en hyppig årsag til, at der sker brud på kloakrør.En anden grund til brud på kloakrør er træer. Deres rødder kan simpelthen trænge igennem kloakrørene og forårsage skader på rørene og stoppe kloakken til.Rotter kan også skade kloakrør og stoppe kloakken til. En rotte kan hurtigt blive til mange. Rotter er rigtig gode til at bide i kloakrør af plast og stikledninger. På den både kan der opstå skader eller brud på kloakrør og ledninger.Det er en god ide at kontakte en autoriseret kloaktekniker, hvis du mistænker, at der er brud på dine kloakrør i Gladsaxe.ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og er eksperter i blandt andet rørbrud. Vi rykker fra vores base i Hvidovre hurtigt ud til Gladsaxe og undersøger din kloak for eventuelle rørbrud. Vi har endda døgnservice. Så har du akut brug for hjælp, står vi klar hver dag hele året rundt.Hos ABN Kloakteknik får du kun besøg af professionelle fagfolk med styr på tingene. Vi kan hjælpe dig hvad en det er rotter, rødder eller noget helt tredje, som har forårsaget skader på dine kloakrør.Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere om rørbrud og hvilke muligheder, der er for reparation af rørbruddet. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Gladsaxe. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Rørbrud Gladsaxe – hvordan repareres rørbrud?

Hvordan vi reparerer et rørbrud i Gladsaxe kommer an på, hvad årsagen til rørbruddet er. Vi vil altid starte med en TV-inspektion. Det er den bedste måde at få et overblik over, hvor skaden er opstået, og hvad bruddet skyldes. Ved TV-inspektion føres et rør med et kamera med i kloakken. På vores skærm kan vi så følge med i kloakkens tilstand. Du kan læse mere om TV-inspektion her. Med en TV-inspektion kan vi ses præcis, hvor rørbruddet er og ofte også, hvad det skyldes. Det gør opgaven lettere at gå til, og vil også minimere gravearbejdet, skulle der være behov for det.Kloakken vil ofte også blive spulet, så der ikke er skidt og snavs i, som kan blokere kloakrørene. Og så letter det også vores arbejde, da det er lettere at komme til i rørene. Hvis det er trærødder, som er skyld i rørbruddet, kan vi hjælpe med fjerne rødderne med rodfræsning. Ved en rodfræsning skæres rødder, som har sneget sig ind i kloakrøret effektivt over, så de ikke længere er til gene.Selve rørbruddet kan eventuelt løses ved en strømpeforing, afhængig af omfanget af skaden. En strømpeforing sker ved, at en glasfiberstrømpe pustes op og føres ned i det defekte kloakrør. Når det er på plads, er røret klar til brug igen. En strømpeforing er altså en slags nyt rør i det defekte rør, og kan forøge levetiden på din kloak. Strømpeforing kræver ikke opgravning af din grund. Du kan læse mere om strømpeforing her.Det kan også være, at dine kloakrør er meget beskadigede eller slidte. Og så kan det være, at en udskiftning af kloakrørene, kan være den bedste løsning. Det kan du læse mere om her.Uanset årsagen til rørbruddet, skal vi nok vejlede dig til den optimale løsning for din kloak. Vi har stor erfaring med alle slags kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Besøg af rotter i kloakken

Hvis du har set en rotte i dit lokalområde, på din egen grund eller på grønne arealer, er du ikke alene. Flere og flere rapporterer nemlig fund eller observation af rotter i deres lokalområde. Og det er der en god grund til. Det skyldes nemlig især de varme og milde vintre, som vi oftere og oftere har i Danmark. Og en rotte kan hurtigt blive til mange. Faktisk kan en rotte blive til cirka 800 rotter på et år.Men rotter kan være et trælst bekendtskab at have på sin grund. Da de formerer sig lynhurtigt, kan de godt lave store skader i kloakrørene. Samtidig kan er der også mulighed for, at de kan finde vej til dit hus og også lave skader og stor ravage her. Rotter er nemlig gode klatrere, så de kan godt finde vej gennem stikledninger og faldstammer.Derfor er vores anbefaling, hvis du opdager rotter på din grund eller i din kloak eksempelvis i forbindelse med en TV-inspektion, at få monteret en rottespærre.ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontør med mange års erfaring i montering af rottespærrer. En rottespærre er en forholdsvis simpel men virkelig effektiv måde, at holde rotterne ude af dine kloakrør og ledninger. Rottespærren har to klapper, som placeres i kloakledningen i brønden. Det gør, at vandet kan løbe igennem klapperne, men rotterne kan ikke komme ind. Du kan læse mere om vores arbejde med rottespærrer her.Og husk også, at du skal anmelde til kommunen, hvis du observerer rotter på din grund. Det kan du gøre til Gladsaxe Kommune her. Bolius har også flere gode og informative artikler om rotter, og hvordan man bedst undgår dem. Blandt andet kan du finde en artikel om, rotter i netop kloakken. Du kan finde artiklen her.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og rørbrud i Gladsaxe – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du bør vælge ABN Kloakteknik, hvis du skal have repareret rørbrud i Gladsaxe:

Rørbrud kan blandt andet skyldes rotter, slid eller rødder. Vi finder årsagen til rørbruddet med TV-inspektion.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med stor erfaring. Efter behov kan vi reparere rørbruddet med strømpeforing eller udskifte defekte kloakrør.

Vi kan udføre reparation af rørbrud i hele Gladsaxe Kommune for husejere, virksomheder, kolonihaveejere og så videre.

Vi er medlem af