Rørbrud Ballerup

Har du mistanke om, at der er rørbrud i din kloak i Ballerup? Så står ABN Kloakteknik klar til at hjælpe. Du kan læse mere om, hvad der forsager rørbrud og, hvordan man kan reparere rørbrud her på siden. Eller kontakt os for et uforpligtende tilbud.

Rørbrud Ballerup – hvorfor kommer der rørbrud?

Rørbrud kan komme af mange årsager. En hyppig grund er, at dine kloakrør ikke holder evigt. Som med alle andre ting, bliver rørene slidte af brug. En tommelfingerregel siger, at kloakrør i beton kan leve cirka 50 år mens rør i plastik kan leve lidt længere. Hvis du passer godt på dine rør, kan de dog godt have en længere levetid.Andre grunde til rørbrud kan være rotter. Når de først er kommet ind i kloakrørene, formerer de sig hurtigt. De bygger reder og gnaver ofte i ledningerne. Rederne kan tilstoppe kloakken og at de gnaver, kan let føre til rørbrud.Rødder fra træer kan også gøre store skader på dine kloakrør. De kan både tilstoppe kloakken og skabe skader og defekter.Hvis du har mistanke om, at der er rørbrud på dine kloakrør i Ballerup bør du kontakte en autoriseret kloakmester hurtigst muligt, så de kan hjælpe dig med en løsning.ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med døgnservice. Vi står klar til at hjælpe til dig med rørbrud og andre akutte kloakopgaver hver dag hele året rundt.Kontakt os, hvis du vil vide mere om rørbrud, og hvilke muligheder der er for reparation af kloakken. Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på reparation af rørbrud i Ballerup. Du kan finde vores kontaktinformation her.

Rørbrud Ballerup – hvordan repareres rørbrud?

Hvordan, vi løser situationen med rørbrud i Ballerup, kommer an på, hvad årsagen til rørbruddet skyldes. Vi vil altid starte med en TV-inspektion. Det er et optimalt værktøj til at se, hvor skaden er opstået, og hvad det skyldes. Ved TV-inspektion føres et rør med et kamera med i kloakken. På vores skærm kan vi så følge med i kloakkens tilstand. Du kan læse mere om TV-inspektion her.Kloakken vil ofte også blive spulet, så der ikke er skidt og snavs i, som kan blokere kloakrørene. Og så lettere det også vores arbejde, så det er lettere at komme til i rørene. Hvis det er trærødder, som er skyld i rørbrudet, kan vi hjælpe med fjerne rødderne med rodfræsning. Ved en rodfræsning skæres rødder, som har sneget sig ind i kloakrøret effektivt over, så de ikke længere er til gene.Selve rørbruddet kan eventuelt løses ved en strømpeforing. En strømpeforing sker ved, at en glasfiberstrømpe pustes op og føres ned i det defekte kloakrør. Når det er på plads, er røret klar til brug igen. En strømpeforing er altså en slags nyt rør i det defekte rør, og kan forøge levetiden på din kloak. Strømpeforing kræver ikke opgravning af din grund. Du kan læse mere om strømpeforing her.Det kan også være at dine kloakrør er meget beskadigede eller slidte. Og så kan det være, at en udskiftning af kloakrørene, kan være den bedste løsning. Det kan du læse mere om her.Uanset årsagen til rørbruddet, skal vi nok vejlede dig til den optimale løsning for din kloak. Vi har stor erfaring med alle slags kloaksystemer, så vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Rotter i kloakken

Rotter er træls at have i kloakken. De formerer sig lynhurtigt og kan lave store skader i rørene. Samtidig kan er der også mulighed for, at de kan finde vej til dit hus og også lave skader og stor ravage her.Derfor er vores anbefaling, hvis du opdager rotter på din grund eller i din kloak eksempelvis i forbindelse med en TV-inspektion, at få monteret en rottespærre.ABN Kloakteknik er autoriseret rottespærremontør med mange års erfaring i montering af rottespærrer. En rottespærre er en forholdsvis simpel men virkelig effektiv måde, at holde rotterne ude af dine kloakrør og ledninger. Rottespærren har to klapper, som placeres i kloakledningen i brønden. Det gør, at vandet kan løbe igennem klapperne, men rotterne kan ikke komme ind. Du kan læse mere om vores arbejde med rottespærrer her.Og husk også, at du skal anmelde til kommunen, hvis du observerer rotter på din grund. Det kan du gøre til Ballerup Kommune her.
Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

ABN Kloakteknik og rørbrud i Ballerup – en opsummering

Her kan du finde en kort opsummering over hvorfor, du altid skal vælge ABN Kloakteknik, hvis du oplever rørbrud i Ballerup:

Rørbrud kan blandt andet skyldes rotter, slid eller rødder. Vi finder årsagen til rørbruddet med TV-inspektion.

Vi kan reparere rørbrud i Ballerup med strømpeforing eller udskifte defekte kloakrør.

Vi kan tilbud reparation af rørbrud i hele Ballerup Kommune for husejere, virksomheder, kolonihaveejere og så videre.

Vi er medlem af