Rensning af kloak Vallensbæk

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Vallensbæk. Vi spuler kloakken, så der kommer gennemløb – også akut. Læs mere her på siden.

ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Vallensbæk

ABN Kloakteknik har base i Hvidovre og kan derfor hurtigt rykke ud, når du har brug for en rensning af kloakken i Vallensbæk. En kloakrensning vil være en god ide, hvis du har stoppede afløb i køkken og bad, eller at vandet stiger i toilettet, når du skylder ud. Det kan skyldes, at vandet har svært ved at finde passage i rørene. Få derfor altid en rensning af kloakken, hvis du oplever stoppede afløb. Ved en kloakrensning kommer ABN Kloakteknik med vores specielle spulevogn. Vi højtryksspuler kloakken, sådan at der igen er gennemløb fra bad, køkken og toilet. Vi er autoriseret kloakmester, og udfører opgaven hurtigt, effektivt og korrekt. Og til priser, hvor alle kan være med.

Det er vigtigt som husejer at være bevidst om kloakkens stand. Det er nemlig dig, som er ansvarlig for kloakken på grunden ud til skel. Og det er derfor også dig, som skal betale for udbedring, hvis der opstår problemer i kloakken. Hvis du oplever, at dine afløb ofte er stoppede er det en god ide, at få lavet en TV-inspektion. Ved en TV-inspektion undersøger vi kloaknettet, som ikke kan ses ovenfra med et lille kamera. Det kan for eksempel fortælle os, om der er rotter i kloakken, som eventuelt kan forårsage skade på kloakrørene. Du kan læse mere om TV-inspektion her.

Kloakmester Ballerup

Kloakrensning i Vallensbæk med døgnservice

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder, at vi er klar til at hjælpe med akut opståede problemer som stoppede afløb eller oversvømmelse med det samme. Vi rykker ud hver eneste dag hele året rundt, når du har brug for os. Vi hjælper husejere, virksomheder med domicil, andelsboligforeninger og grundejerforeninger med kloakrensning, hvis der opstår akut behov. Ofte kan problemet med stoppede afløb heldigvis hurtigt afhjælpes med en kloakspuling, så alle kan komme videre i deres hverdag.

Kontakt os gerne, hvis du står og skal have renset din kloak, eller ønsker et eftersyn af din kloak. Eller kontakt os for et uforpligtigende tilbud. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om rensning af kloak i Vallensbæk

Hvis du vil have et hurtigt overblik over ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Vallensbæk, kan du få det her:

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Vallensbæk til boligejere, boligforeninger, andelsforeninger og virksomheder med eget domicil

Vi er autoriseret kloakmester – din sikkerhed for, at opgaven udføres korrekt

Vi tilbyder døgnservice og kan hurtigt rykke ud, når du har et akut problem med kloakken

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Gode råd til at holde kloakken ren

Det er en god ide, at passe på kloakken, så her har vi et par forebyggende råd til, hvordan du passer på kloakken. Det kan være, at du ikke behøver en kloakrensning så ofte, hvis du følger rådene her:

  • Fjern blade og andet affald fra området omkring kloakken, særligt om efteråret
  • Udgå at smide andefedtet fra juleanden i afløbet – smid det hellere i biospanden
  • Smid ikke vatpinde, vatrondeller, bind og tamponer i toilettet. Smid dem i skraldespanden og nøjes med toiletpapir i toilettet
  • Få eventuelt lavet et årligt serviceeftersyn af din kloak, så du kender dens præcise tilstand – så undgår du grimme overraskelser
  • Få altid en autoriseret kloakmester til at udføre opgaven

Bolius har skrevet en spændende artikel om, hvordan du bedst passer på kloakken. Du kan finde artiklen her.

Vi er medlem af