Rensning af kloak Solrød

Bor du i Solrød kommune og har brug for en rensning af din kloak? Så kontakt ABN Kloakteknik. Vi er autoriseret kloakmester, og med vores døgnservice, kan vi komme, når du har brug for os. Læs mere om rensning af kloak i Solrød her på siden.

 

Hvornår har jeg brug for en rensning af min kloak

Stiger vandet meget i dit toilet, når du skyller ud? Oplever du, at vandet er langsomt om at løbe ud i din køkkenvask? Oversvømmer dit badeværelsesgulv, når du har været i bad? Det er alt sammen tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. En kloak kan let blive stoppet til, men heldigvis kan ABN Kloakteknik hurtigt og effektivt løse problemet. Vi kommer forbi med vores special designede udstyr og højtryksspuler dine kloakrør, så vandet fra dine afløb og dit toilet igen kan løbe frit igennem.

Hvis du har brug for rensning af din kloak i Solrød, så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi rykker ud til hele Solrød kommune, så hvad enten du bor i Havdrup, Jersie, Karlstrup Strand, eller en by der i mellem, er vi altid klar til at hjælp dig. Vi har døgnservice, så du kan kontakte os, når du har brug for os, og ikke kun mellem 8 – 15. Du finder vores kontaktinformation her.

 

Må jeg selv stå for rensning af kloak i Solrød?

Som grundejer er det din pligt at sørge for, at de kloakrør, der befinder sig på din grund, fungerer optimalt. Som husejer kan du selv sørge for, at fjerne nedfaldne blade fra brønde og tagrender. Du kan også sørge for, at det kun er toiletpapir, der bliver skyllet ud i toilettet og at stegefedt bliver smidt i biospanden og ikke i vasken. Du kan læse mere i en spændende artikel fra Bolius om, hvad du selv må gøre for at hjælpe din kloak. Du kan finde artiklen her.

Generelt set er arbejde på kloakrør ikke gør-det-selv arbejde. Der skal du kontakte en autoriseret kloakmester. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi er specialister, når det drejer sig om kloakker. Hos os er pålidelighed og tryghed i højsæde og vi elsker tilfredse kunder. Vi er altid klar til at løse dine kloakopgaver, hvad enten du er privat boligejer, virksomhed med eget domicil eller en boligforening.

Er rensning af min kloak nok til at løse mine kloakproblemer?

Ofte er en rensning af kloak nok til at sørge for, at der er fri passage gennem de kloakrør, der befinder sig på din grund. Dog kan tilstoppede kloakrør være tegn på, at der er andre problemer med eller i dine kloakrør. Som autoriseret kloakmester tilbyder ABN Kloakteknik heldigvis en lang række andre services, så vi kan sagtens hjælpe dig, hvis en rensning ikke er nok. Vi kan blandt andet lave en tv-inspektion af dine kloakrør. En tv-inspektion kan fortælle os, om der for eksempel er brud på dine kloakrør, eller om der er rotter, der bygger reder. Læs mere om TV-inspektion her. Hvis der er rotter, kan vi installere en rottespærre så de ikke kan få adgang til din bolig. Vi er nemlig også autoriseret rottespærre montør. Læs om installation af rottespærre her. Hvis der er brud på dine rør, kan vi hjælpe dig med renovering af kloakrør. Læs mere om, hvad du kan gøre ved renovering af dine kloakrør her.

ABN Kloakteknik – din specialist til rensning af kloak i Solrød 

Hvis du vil vide mere om ABN Kloakteknik’s rensning af kloakker i Solrød, kan du få et hurtigt overblik her:

 

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester og med vores døgnservice er vi altid klar til at hjælpe dig, når du har brug for os.

Vi kan meget andet end at rense kloakker i Solrød, vi kan blandt andet sætte rottespærre op eller står for renovering af din kloak.

Vi er klar til at rykke ud, hvad enten du er privat boligejer, en boligforening eller virksomhed med eget domicil. Ring til os i dag for et godt tilbud.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af