Rensning af kloak Roskilde

Er dine afløb stoppede? Stiger vandet i toilettet, når du skylder ud? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag, så kommer vi og renser din kloak i Roskilde. Vi har døgnservice og er der, når du har brug for os. Læs mere om rensning af kloak i Roskilde her på siden.

Hvad involverer en rensning af kloak i Roskilde?

Oplever du, at dine afløb stopper til, eller at vandet i dit toilet stiger, når du skylder ud? Det kan være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. Dine kloakker kan blive stoppet til af stegefedt, sæberester, hår, nedfaldne blade og så videre. Det kan ofte løses ved en rensning af din kloak. Hos ABN Kloakteknik foregår en rensning af kloak ved, at vi kommer ud og højtryksspuler din kloak. Det løsner alt det skidt, der sidder og blokerer dine afløb og din kloak.

ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder, at vi kan være hos dig hurtigt hvis uheldet skulle være ude. Vi er autoriseret kloakmester og løser gerne opgaver for boligejere, virksomheder med eget domicil, boligforeninger, kolonihavehusejere og så videre. Kontakt os i dag, vi rykker ud til hele Roskilde kommune, fra Jyllinge til Viby Sjælland og alle byer derimellem. Du finder vores kontaktinformation her.

Er en rensning af min kloak nok til at løse mine kloak problemer?

Ja, ofte er en rensning af din kloak nok, til at løse problemet. Nogle gange kan en tilstoppet kloak dog være tegn på, at der er andre skjulte problemer. ABN Kloakteknik kan sagtens hjælpe dig, hvis det viser sig, at en rensning af kloakken ikke er nok. Vi tilbyder blandt andet tv-inspektion og installation af rottespærre. En tv-inspektion kan give os et overblik over, hvilket andre problemer, er eventuelt er i din kloak. Den kan fortælle os om der er brud på dine kloakrør, utætte forbindelser, eller om der er rotter og rottereder i kloakken. Læs mere om TV-inspektion her. Rotter kan klemme sig igennem huller på 2,5 cm, så hvis for eksempel tilslutningerne mellem din kloak og din brønd ikke er tætte, kan du få besøg af rotter i din bolig. Læs mere om installation af rottespærre her.

ABN Kloakteknik – dit valg til rensning af kloak i Roskilde

Vil du gerne have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til rensning af din kloak i Roskilde? Så læs med her:

 

Vi er autoriseret kloakmester med professionelle fagpersoner, der yder en effektiv og grundig service.

Vi har døgnservice, så vi er klar til at rykke ud, når du har brug for os, også midt om natten eller juleaften kl 18.

Hvis det viser sig, at en rensning af kloak ikke løser dine kloakproblemer, kan vi sagtens hjælpe dig med alt fra renovering af din kloak til installering af rottespærre.

Kan jeg selv gøre noget, for at sikre min kloak?

Ja, der er nogle ting, som du gerne selv må gøre, så din kloak ikke stopper til så hurtigt. Du kan for eksempel rense risten på dit badeværelse, når du har været i bad. Du kan også sørge for, at det eneste der bliver skyllet ud i toilettet er toiletpapir. Som grundejer er det faktisk din pligt at sørge for, at de kloakrør der er på din grund fungerer optimalt. Du kan læse flere gode råd i en artikel fra Bolius om, hvad du selv kan gøre, for at holde din kloak i god stand. Du kan finde artiklen her.

Hvis du skal have renset din kloak i Roskilde kommune, skal du dog have en autoriseret kloakmester til det. Det må du ikke klare selv. Det er her ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi leverer en hurtig og effektiv service – når du vælger os er du og dine kloakker i trygge hænder.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af