Rensning af kloak i Rødovre

Der kan være forskellige grunde til, at din kloak har behov for en rensning. Der kan være blade i kloakken, som forhindre gennemløb, eller der kan være andet skidt og snavs, der stoppet kloakken og giver stoppede afløb og dermed oversvømmelse på badeværelset og i køkkenvasken. Derfor kan det være nødvenligt med en kloakrensning, sådan at du igen kan bruge køkkenvask og bad uden risiko for oversvømmelse. Hvis din kloak ofte er tilstoppet, er det en god ide, at undersøge nærmere, hvad årsagen til tilstopningen egentlig er. Der kan eksempelvis være skader på grund af rotter eller ælde, og de kan til tider kræve, at vi foretager en større reparation eller renovering af din kloak. I sådanne tilfælde vil vi undersøge din kloak nærmere ved hjælp af TV-inspektion, som er et lille kamera, vi fører ned i kloakken for at se, præcis om der er brud, og hvor de er, og hvad bruddet skyldes. Du kan læse meget mere om TV-inspektion her.

 

Rensning af kloak i Rødovre – hvem og hvordan

ABN Kloakteknik tilbyder rensning af kloak i Rødovre for alle private husejere, ejendomme og virksomheder med eget domicil. Vi kommer, hvis din kloak har brug for rensning i hele Rødovre inklusiv Islev. Vi udfører rensning af kloak med vores specialdesignede udstyr; blandt andet vores specielle køretøj, som hjælper os dagligt i vores arbejde med kloakker. Vi renser og spuler din kloak afhængig af behov. Og det gør vi til nogle ganske fordelagtige priser. Vi har døgnservice, så vi rykker ud, når du har brug for os. Lige meget om det er nat eller dag, vinter eller sommer, kommer vi fra vores base i Hvidovre, så hurtigt, vi overhovedet kan. Det gør vi, fordi service er vigtigt for os, og fordi vi ved, at en tilstoppet kloak aldrig kommer belejligt for dig. Så du kan trygt stole på, at vi er der for dig.

 

 

 

Din autoriserede kloakmester i Rødovre

Vidste du, at man faktisk ikke må lave det meste kloakarbejde selv? I stedet skal man bruge en autoriseret kloakmester. Og det er ABN kloakteknik. Vi er uddannede, erfarne og kompetente autoriserede kloakmestre, som blandt andet kan udføre kloakrensning, renovation og reparation af kloak, TV-inspektion samt opsætning af rottespærre. Vores autorisation er din tryghed for, at vi har styr på det, vi laver. Du kan læse meget mere om vores andre produkter her.

Kontakt os gerne for mere information vedrørende rensning af din kloak i Rødovre, eller hvis du har brug for helt her og nu – så har vi døgnservice. Du finder vores kontaktinformation her.

Fakta om rensning af kloak i Rødovre

Her kan du læse de vigtigste fordele/fakta om rensning af kloak i Rødovre:

 

Vi tilbyder rensning af kloak i hele Rødovre inklusiv Islev

Vi har meget fornuftige priser, hvor de fleste kan være med

Vi tilbyder døgnservice, så vi er klar til at rense kloakken, når du står med problemet

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af