Rensning af kloak Lyngby Taarbæk

Har du brug for rensning af din kloak i Lyngby Taarbæk? Kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi har døgnservice og er altid klar, til at hjælpe med dine kloak problemer. Læs mere om rensning af kloak i Lyngby Taarbæk her på siden.

Hvad er rensning af kloak i Lyngby Taarbæk

Oplever du, at dine afløb stopper til, eller at vandet stiger i dit toilet, når du skyller ud? Det kan være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. Hos ABN Kloakteknik foregår en rensning af din kloak ved, at vi kommer ud med vores specialdesignede udstyr og højtryksspuler din kloak. En højtryksspuling løsner det skidt, fedt, blade og så videre der blokerer din kloak, så der igen er gennemløb i kloakrørene.

Fra vores base i Hvidovre er vi altid klar til at rykke ud og hjælpe vores kunder i hele Lyngby Taarbæk Kommune. Så hvad enten du bor i Virum, Lundtofte, Sorgenfri, Kongens Lyngby, eller en by der imellem, kan vi hurtigt være hos dig. Vi har endda døgnservice. Det betyder, at du kan kontakte os midt om natten, hvis der akut opstår problemer, eller om dagen hvis du eksempelvis planlægger en renovation af din kloak. Find vores kontakt information her. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vil en rensning af min kloak løse mine kloak problemer?

Heldigvis er en rensning af kloakken ofte nok, til at løse dine problemer, hvis dine afløb stopper til. Nogle gange kan det dog være et tegn på underliggende problemer i kloakrørene. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik mange andre services, som for eksempel tv-inspektion. En tv-inspektion foregår ved, at vi sender et kamera ned i kloakken, så vi præcis kan se, hvilke problemer der eventuelt er. Det kan for eksempel fortælle os, om der er brud på dine kloakrør, eller om der er rotter, der bygger reder i dine rør. Læs mere om TV-inspektion her. Rotter er desværre et stigende problem mange grundejere oplever. Som autoriseret kloakmester og autoriseret rottespærremontør kan ABN Kloakteknik opsætte rottespærre, så rotterne ikke kan få adgang til dine kloakrør, og igennem dem til din bolig. Du kan læse mere om installation af rottespærre her. Du kan finde en liste her over alle de services, som ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med. Vi kan meget andet en bare rensning af kloakker i Lyngby Taarbæk.

Hvorfor vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloak i Lyngby Taarbæk?

Vil du gerne have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik? Så læs med her:

 

Vi er autoriseret kloakmester og vores personale er erfarne og professionelle.

Vi rykker med glæde ud til rensning af kloak i hele Lyngby Taarbæk Kommune og med vores døgnservice er vi klar, når du har brug for vores hjælp.

ABN Kloakteknik kan ikke bare hjælpe dig med rensning af kloak. Vi kan hjælpe med alt fra installation af rottespærre til etablering af omfangsdræn.

ABN Kloakteknik – din autoriseret kloakmester i Lyngby Taarbæk

Som kunde er det vigtigt at finde den rigtige kloakmester til jobbet. Kloakproblemet skal løses tilfredsstillende og ikke efterlade dig skuffet eller utryg ved det udførte arbejde. Derfor det er vigtigt, at du vælger en autoriseret kloakmester til jobbet. Du kan læse mere her om hvorfor du altid skal vælge en autoriseret kloakmester. ABN Kloakteknik er ikke bare autoriseret kloakmester. Vores medarbejdere er professionelle fagpersoner, der har adgang til det nyeste udstyr. Hos os er kvalitet og pålidelighed i højsæde. Vi indgår hellere end gerne i dialog med vores kunder, så vi sammen kan finde de rigtig løsninger til dig. Vi stræber efter altid at yde en hurtig og effektiv service, der efterlader vores kunder glade og tilfredse med det udførte arbejde. Vi står altid klar til at tilbyde vores service, hvad enten det handler om hjælp til private grundejere, virksomheder med eget domicil eller boligforeninger.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af