Rensning af kloak Lejre

Stopper dine afløb til? Stiger vandet i dit toilet, når du skylder ud? Så trænger din kloak måske til at blive renset. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, vi har døgnservice, og er altid klar til at hjælpe. Læs mere om rensning af kloak i Lejre Kommune her på siden.

Hvornår er rensning af min kloak en god ide

Oplever du, at vandet stiger i dit toilet, når du skyller ud? At vandet er meget langsomt om at løbe ud i din køkkenvask? At du står i vand til anklerne når du er i bad? Alle de senarier kan være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. Kloakker kan let stoppe til både på grund af stegefedt, sæberester, hår og så videre, men også på grund af for eksempel nedfaldne blade. ABN Kloakteknik står klar til at hjælpe, hvis din kloak skulle stoppe til. Vi hjælper gerne i hele Lejre Kommune, hvad enten du bor i Kirke Hyllinge, Osted, Kirke Såby eller en by der i mellem. Kontakt ABN Kloakteknik i sag, hvis du har brug for rensning af din kloak i Lejre. Vi tilbyder døgnservice, så vi er altid klar til at afhjælpe dine kloak problemer. Du finder vores kontaktinformation her.

ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Lejre

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester. Det betyder, at du trygt kan vælge os, når der er problemer med din kloak. Vi kommer på det tidspunkt, vi har fastsat, og vi overholder naturligvis alle indgåede aftaler. Nogle gange er en rensning af din kloak desværre ikke nok til at afhjælpe dine kloakproblemer. Der kan eksempelvis være brud på dine kloakrør, eller rotter der bygger rede i din kloak. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik både Tv-inspektion, så vi kan se præcis hvad problemet er, og installation af rottespærre, så rotterne ikke får adgang til dine kloakrør og igennem dem får adgang til din bolig. Du kan læse mere om TV-inspektion her. Og du kan læse mere om installation af rottespærre her. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med større projekter, så som regnvandssikring og isolering af kældre. Du kan her finde en liste over alle de services, vi kan hjælpe dig med som autoriseret kloakmester i Lejre.

Hvor vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloak i Lejre?

Hvis du vil have det hurtige overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til rensning af din kloak i Lejre, så læs med her:

 

Vi tilbyder døgnservice. Det betyder, at du kan ringe til os hvis uheldet er ude en tidlig morgen, eller hvis du for eksempel overvejer, at renovere dine kloakker. Vi er altid klar til at hjælpe.

Udover rensning af kloak kan vi også hjælpe med alt fra installation af rottespærre til omfangsdræn og isolering af kældre.

Vi er autoriseret kloakmester, så du kan trygt vælge ABN Kloakteknik som din kloak samarbejdspartner.

Rensning af kloak i Lejre, hvad kan jeg selv gøre?

I Danmark har vi cirka 60.000 kilometer privatejede kloakrør. Som grundejer er det din pligt at sørge for, at de kloakrør, der er på din grund, fungerer optimalt. Der er nogle ting, som du selv kan gøre for at sikre, at din kloak fungerer, som den skal. Det har Bolius skrevet en spændende artikel om. Du kan finde artiklen her.

Ofte er der dog et behov for at kontakte en autoriseret kloakmester til at udføre kloakarbejdet. Det er her, at ABN Kloakteknik kommer ind i billedet. Vi står klar til at hjælpe, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening eller kolonihaveejer. Vores medarbejdere er professionelle og vores udstyr er special designet. Vi har endda en mini slamsuger, så vi kan komme til din kloak ligegyldig hvor på din grund, den befinder sig.

Kontakt os i dag – så finder vi sammen den rette løsning for dig.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af