Rensning af kloak Køge

Har du brug for en rensning af din kloak i Køge? Så kontakt ABN Kloakteknik i dag. Vi er autoriseret kloakmester med døgnservice, så vi er altid klar til at hjælpe dig. Læs mere om rensning af kloak her på siden.

Rensning af kloak i Køge

Oplever du, at vandet stiger i toilettet, når du skylder ud? Er vandet meget langsomt til at løbe ud i dine afløb? Det kan godt være tegn på, at din kloak trænger til at blive renset. Hos ABN Kloakteknik er vi eksperter i rensning af kloak i Køge. Vi er autoriseret kloakmester og fra vores base i Hvidovre kan vi hurtigt komme forbi med vores specialdesignede bil og udstyr og rense din kloak. ABN Kloakteknik har døgnservice. Det betyder, at vi står klar til at hjælpe dig, hvis du akut har brug for en rensning af din kloak. Men vi hjælper naturligvis også, hvis det drejer sig om en planlagt rensning af kloak i Køge. Vi dækker hele Køge Kommune, hvad enten du bor i Herfølge, Borup, Køge eller en by derimellem. Kontakt ABN Kloakteknik i dag, hvis du vil have et godt tilbud på rensning af din kloak. Du finder vores kontaktinformation her.

Er en rensning af min kloak nok?

Ofte bliver en kloak tilstoppet på grund af blade, hår, olie og diverse andre ting, der ender i kloakken og tilstopper den. Nogle gange kan en tilstopning dog være tegn på, at der er andre problemer i din kloak. Derfor tilbyder ABN Kloakteknik også udførelse af tv-inspektion. En tv-inspektion vil kunne fortælle os om, hvilken stand din kloak befinder sig i. Læs mere om tv-inspektioner her. Den kan blandt andet vise os, om der er rotter, der bygger reder i din kloak. Hvis det skulle være tilfældet, kan ABN Kloakteknik installere en rottespærre. På den måde kan du sikre dig, at rotterne ikke kan få adgang til dit hjem gennem kloakken. Læs mere om installering af rottespærre her. Det kan også være, at der er brud på dine kloakrør, og at det er derfor, at den stopper til. Det vil vi også kunne se, hvis vi udfører en tv-inspektion. Hvis der skulle være rørbrud, kan ABN Kloakteknik naturligvis også hjælpe med det, for som autoriseret kloakmester, hjælper vi ikke kun med rensning af kloak i Køge.

ABN Kloakteknik og rensning af kloak i Køge

Vil du gerne have et hurtigt overblik over, hvorfor du skal vælge ABN Kloakteknik til rensning af kloak i Køge? Så læs med her.

ABN Kloakteknik er autoriseret kloakmester med meget erfaring i rensning af kloak i Køge.

Ud over at være eksperter i rensning af kloak, kan vi hjælpe dig med alt fra installation af rottespærre til udførelse af tv-inspektion og etablering af omfangsdræn.

ABN Kloakteknik kan hjælpe dig med rensning af kloak, hvad enten du er privat grundejer, virksomhed med eget domicil, boligforening og så videre. Vi kar døgnservice, så du kan ringe til os, lige præcis når du har brug for os.

ABN Kloakteknik – autoriseret kloakmester til rensning af kloak i Køge

Nogle gange kan det være svært at beslutte sig for, hvilken kloakmester, man skal vælge. Det er altid en rigtig god ide, at vælge en autoriseret kloakmester til jobbet. Hvis du vælger en autoriseret kloakmester, er du sikker på, at jobbet bliver udført korrekt og lovligt. Du kan læse mere her  om hvorfor du altid skal vælge en autoriseret kloakmester.

Ud over at være autoriseret kloakmester, er ABN Kloakteknik et veletableret firma med mange års erfaring både med kloakarbejde generelt, og specifikt med rensning af kloak i Køge. For os er pålidelighed og kvalitet i højsæde. Det er vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, når vi har færdiggjort et stykke arbejde. Vi møder altid op til aftalt tid og vores professionelle fagpersoner yder en effektiv service. Du kan derfor trygt vælge ABN Kloakteknik til rensning af din kloak.

Har du spørgsmål, eller ønsker et uforpligtende tilbud, så tøv ikke med at ringe til os

Vi er medlem af